fbpx

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Προετοιμάζομαι για Παρίσι και Τορίνο – Ασυνήθιστη η φετινή σεζόν»

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Προετοιμάζομαι για Παρίσι και Τορίνο – Ασυνήθιστη η φετινή σεζόν»

Στο Παρίσι θα βρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το διάστημα 29/10-06/11, για να συμμετέχει στο Rolex Paris Masters, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως μία πολύ καλή ευκαιρία για “προετοιμασία”, ενόψει των ATP Finals στο Τορίνο, από τις 13/11 έως τις 20/11.

Ο 35χρονος Σέρβος, και No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει πλούσιο ιστορικό στην εν λόγω διοργάνωση, και με πολλές επιτυχίες, μιας και έχει κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι 6 φορές, και είναι ο τωρινός υπερασπιστής του τίτλου.

«Προετοιμάζομαι για τα τελευταία δύο τουρνουά της χρονιάς στο Masters στο Παρίσι και στα Finals στο Τορίνο. Νιώθω αρκετά καλά», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

«Οι δύο τίτλο σε Τελ Αβίβ και Αστάνα μου έδωσαν μεγάλη αυτοπεποίθηση και νέα κίνητρα. Είναι κάπως λογικό αυτό. Όταν κερδίζεις θέλεις να παίζεις όλο και περισσότερο ώστε να συνεχίσεις αυτό το σερί.

Οπότε ελπίζω να ολοκληρώσω αυτή τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά ασυνήθιστη για μένα κυρίως ψυχολογικά με όλα αυτά που έγιναν, οπότε χαίρομαι που νιώθω ξανά καλά και πολύ ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις