fbpx

Basel Open, Βαβρίνκα-Ρούουντ 2-0: Έκανε την έκπληξη ο Ελβετός (vid)

Basel Open, Βαβρίνκα-Ρούουντ 2-0: Έκανε την έκπληξη ο Ελβετός (vid)

Αγωνιζόμενος στο τουρνουά της Βασιλείας για 15η φορά στην καριέρα του, ο Σταν Βαβρίνκα κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να σημειώσει τη μεγαλύτερη νίκη μετά από εκείνη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open του 2019, επικρατώντας στα δύο σετ του Κάσπερ Ρούουντ.

 Ο 37χρονος από τη Λοζάνη κατάφερε να νικήσει τον νούμερο δύο του ταμπλό, τον Κάσπερ Ρούουντ από τη Νορβηγία, στην πρώτη τους αναμέτρηση αξιοποιώντας το κάθε ένα μπρέικ πόιντ που είχε στα δύο σετ και να σβήσει τα τρία που είχε να αντιμετωπίσει παίρνοντας τη νίκη με 6/4 6/4 σε μία ώρα και 18 λεπτά.

 «Είναι πολύ ξεχωριστό. Πολλά συναισθήματα κάθε φορά που επιστρέφω στη Βασιλεία από τους Ελβετούς θεατές», είπε ο Βαβρίνκα. «Είναι πάντα υπέροχο για εμένα να παίζω εδώ αλλά είναι και δύσκολο επειδή είμαι πάντα αγχωμένος όταν μπαίνω σε αυτό το κορτ. Θέλω να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό και μου παίρνει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά το επίπεδο ήταν σπουδαίο και χαίρομαι με αυτό».

Ο Βαβρίνκα είπε ότι τέτοιες νίκες είναι ένας από τους λόγους που συνεχίζει να αγωνίζεται. «Μεγαλώνω, αυτό είναι βέβαιο. Έπρεπε τα τελευταία δύο χρόνια να παλέψω με τραυματισμούς και επεμβάσεις. Η επιστροφή δεν είναι εύκολη. Δυσκολεύτηκα να βρω φυσική κατάσταση και το παιχνίδι μου οπότε αυτή η επιτυχία εδώ στην Ελβετία είναι κάτι ξεχωριστό και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά».

https://www.youtube.com/watch?v=2GLC82vgVWc&ab_channel=TomobilDzPlus
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις