fbpx

Θετικά σημάδια για το Αυστραλιανό Όπεν διακρίνει ο Τζόκοβιτς

Θετικά σημάδια για το Αυστραλιανό Όπεν διακρίνει ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε το φετινό τουρνουά καθώς γνώρισε την απέλαση από τη χώρα επειδή ήταν ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό ωστόσο ο πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη λέει ότι υπάρχουν θετικά σημάδια για την επιστροφή του στο αυστραλιανό όπεν του 2023.

 Σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας που βρίσκονται σε ισχύ, ο Σέρβος δεν έχει δικαίωμα απόκτησης βίζα για τρία χρόνια, ωστόσο ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον είπε ότι μπορεί να υπάρξει μία ευκαιρία για τον Τζόκοβιτς υπό τις «κατάλληλες συνθήκες». Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του ελπίζει να έχει μία απάντηση για το αν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 «Αναφορικά με την Αυστραλία, υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια αλλά ανεπίσημα», είπε ο 9 φορές κάτοχος του τίτλου. «Είμαστε σε επικοινωνία με τους δικηγόρους μου στην Αυστραλία. Για την ακρίβεια είναι σε επαφές με τις αρχές για την υπόθεσή μου. Ελπίζω σε μία απάντηση και αυτή να είναι η θετική ώστε να έχω αρκετό χρόνο προετοιμασίας. Θέλω πραγματικά να πάω στην Αυστραλία, έχω ξεπεράσει τα όσα έγιναν φέτος και θέλω να παίξω τένις, αυτό που γνωρίζω να κάνω καλύτερα. Η Αυστραλία ήταν πάντα το μέρος που έπαιζα το καλύτερό μου τένις και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν αυτό, οπότε πάντα έχω επιπλέον κίνητρο να πάω εκεί, ακόμα περισσότερο αυτή τη φορά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις