fbpx

Κάρλος Μόγια: «Παρών σε Παρίσι και Τορίνο ο Ναδάλ»

Κάρλος Μόγια: «Παρών σε Παρίσι και Τορίνο ο Ναδάλ»

Ο Ράφα Ναδάλ είναι έτοιμος να γυρίσει στη δράση και να πάρει μέρος στο Μάστερς του Παρισιού στα τέλη Οκτωβρίου αλλά και στο ATP Finals του Νοεμβρίου στο Τορίνο. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή του Ισπανού, τον Κάρλος Μόγια, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο 36χρονος θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα προτού κάνει την εμφάνισή του στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν. «Προτού φτάσεις στο Τορίνο, θα πρέπει να αγωνιστείς στο Παρίσι, επειδή οι διοργανώσεις είναι παρόμοιες».

 Κάτοχος 22 Γκραν Σλαμ ο Ναδάλ, τραυματίστηκε στους κοιλιακούς στο Γουίμπλεντον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που είχε ως συνέπεια να αποκλειστεί πρόωρα στο US Open του Σεπτεμβρίου. Από τότε ο Ισπανός έπαιξε μόνο στα διπλά με τον Ρότζερ Φέντερερ στο πλαίσιο του Laver Cup αλλά σύμφωνα με τον Μόγια η προπόνηση πηγαίνει καλά στη Μαγιόρκα και θα είναι παρών στο Μάστερς που αρχίζει στις 31 Οκτωβρίου.

Το τουρνουά του Παρισιού είναι το ένα από τα δύο Μάστερς, το άλλο είναι του Μαϊάμι, που ο Ναδάλ δεν έχει πάρει τον τίτλο. «Δεν έχει καταφέρει να το πάρει αλλά έχει σημειώσει καλά αποτελέσματα και έφτασε κοντά στον τίτλο σε αρκετές περιπτώσεις», είπε ο Μόγια στο IB3, τον τηλεοπτικό σταθμό των Βαλεαρίδων νήσων. «Πάντα ελπίζουμε και οραματιζόμαστε επειδή ο Ράφα είναι παντού ανταγωνιστικός».

 Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να κλείσει την σεζόν ως νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάσταση και αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματά του τις επόμενες εβδομάδες. Αν αγωνιστεί τελικά στο ATP Finals, αυτό θα σημαίνει ότι ο όγδοος στην κατάταξη του Race to Turin πιθανότατα θα μείνει εκτός. Οι πρώτοι οκτώ προκρίνονται στο ATP Finals αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση καθώς έχει πάρει τίτλο Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις