fbpx

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Το άξιζε απόλυτα η Τζέσικα – Ήταν μία υπέροχη εβδομάδα» (vid)

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Το άξιζε απόλυτα η Τζέσικα – Ήταν μία υπέροχη εβδομάδα» (vid)

Ιδιαίτερα συγκινημένη, αλλά και εξαντλημένη, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη στην on court συνέντευξή της, λίγο μετά το τέλος του τελικού απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα για το Guadalajara Open, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 2-0 (6-2, 6-3).

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια πρώτα απ’ όλα απέδωσε τα εύσημα στην 28χρονη Αμερικανίδα, και πλέον No. 3 της WTA κατάταξης, καθώς διανύσει μία συναρπαστική σεζόν και άξιζε απόλυτα τον τίτλο.

Ευχαρίστησε τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και τους χορηγούς, για τη φιλοξενία, αλλά και για το επιτυχές νεοσύστατο τουρνουά, ευχόμενη του χρόνου να επιστρέψει πάλι, ενώ δε ξέχασε να ευχαριστήσει τους οικείους της, για την αμέριστη στήριξη.

«Σας ευχαριστώ πολύ (απευθυνόμενη στον κόσμο). Πρώτα απ’ όλα, Τζέσικα συγχαρητήρια για την καταπληκτική σεζόν που διανύεις. Το αξίζεις απόλυτα, αξίζεις τον τίτλο. Είσαι ταπεινή, δουλεύεις σκληρά, είσαι ένας τρομερός άνθρωπος, αξίζει το τρόπαιο, και αξίζεις, φυσικά, πολύ περισσότερους. Δεν είμαστε next gen πια, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Έχουμε ακόμα πολλούς τίτλους να κατακτήσουμε, σου εύχομαι τα καλύτερα, και θα σε δω την επόμενη εβδομάδα (εννοώντας στους τελικούς της WTA στο Τέξας)», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Δευτερευόντως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Γκουστάβο, έχετε μία υπέροχη οικογένεια, είστε απίστευτοι άνθρωποι, έχετε καταπληκτικές γυναίκες δίπλα σας, και είμαι σίγουρη πως χωρίς αυτές τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα ήταν το ίδιο. Είστε πολύ τυχεροί που τις έχετε. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των αθλητριών για την υπέροχη φιλοξενία, κάνατε πραγματικά πολλά υπέροχα πράγματα για εμάς. Ήταν μοναδικά εδώ (στη Γουαδαλαχάρα), όλοι καταφέρατε να κλέψετε την καρδιά μου και ανυπομονώ να επιστρέψω.

Όσο για το κοινό, ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, ένιωσα υπέροχα, ήταν μοναδικά τα συναισθήματα και σας ευχαριστώ που ερχόσασταν όλη την εβδομάδα να μας δείτε. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η μικρότερη αδερφή μου είναι εδώ μαζί μου, η ομάδα μου, δε θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα χωρίς εσάς.

Τέλος, ευχαριστώ τους ανθρώπους της WTA, αλλά και τους χορηγούς φυσικά, που δε θα μπορούσε να συμβεί τίποτα απ’ όλο αυτό χωρίς αυτούς, ελπίζω να σας ξαναδώ και του χρόνου. Σας ευχαριστώ και πάλι, ήταν μία υπέροχη εβδομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις