fbpx

Davis Cup: Απών από τους τελικούς ο Ζβέρεφ

Davis Cup: Απών από τους τελικούς ο Ζβέρεφ

Ο Σάσα Ζβέρεφ δεν έχει αγωνιστεί από την στιγμή που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στα ημιτελικά του γαλλικού όπεν απέναντι στον Ράφα Ναδάλ και δεν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη δράση μέσα στο 2022.

 Νούμερο έξι στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ζβέρεφ δεν θα ενισχύσει τη Γερμανία στους τελικούς του Davis Cup απέναντι στον Καναδά τον Νοέμβριο. Όσκαρ Ότε, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και Γιάνικ Χάνφμαν θα πάρουν μέρος στη φάση των προημιτελικών, στη Μάλαγα της Ισπανίας.

 Ο Ζβέρεφ δεν θα πάρει μέρος και στο Μάστερς του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα. «Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται ότι ο Σάσα Ζβέρεφ θα είναι έτοιμος για έως το Davis Cup», αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδίας τένις. Ο Γερμανός αναμένεται να υποχωρήσει στην παγκόσμια κατάταξη μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς θα χάσει 1.300 βαθμούς ως ο κάτοχος του τίτλου στο ATP Finals και άλλους 360 από την παρουσία του στα ημιτελικά του περυσινού Μάστερς στο Παρίσι.

 Η Γερμανία θα έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ απέναντι στον Καναδά, ο οποίος θα έχει ηγέτη τον νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με συμπαραστάτη τον νούμερο 19 Ντένις Σαποβάλοφ. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει είτε την Ιταλία είτε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι άλλοι προημιτελικοί βλέπουν τις αναμετρήσεις Αυστραλία – Ολλανδία και Ισπανία – Κροατία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις