fbpx

Stockholm Open: Κόντρα στον Χόλγκερ Ρουν ο Τσιτσιπάς για τον 10ο τίτλο της καριέρας του (vid)

Stockholm Open: Κόντρα στον Χόλγκερ Ρουν ο Τσιτσιπάς για τον 10ο τίτλο της καριέρας του (vid)

Απέναντι στον Χόλγκερ Ρουν θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σήμερα Κυριακή 23/10 στις 16:30 ώρα Ελλάδος, στα πλαίσια του τελικού του Stockholm Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που προέρχεται από τη χθεσινή επικράτηση του απέναντι στον Έμιλ Ρουσουβουόρι με 2-0 σετ (6-2, 6-2), για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα επιδιώξει να κατακτήσει τον 10ο τίτλο στο Tour, στην έως τώρα καριέρα του, αλλά και ο 2ος τελικός του στην Στοκχόλμη, μετά το 2018, που είχε κατακτήσει και τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Όσο για τον 19χρονο Δανό τενίστα, και No. 27 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αγωνιστεί μόλις στον 3ο τελικό του στο Tour, έχοντας ήδη την εμπειρία από 2 φετινούς τελικούς.

Τον Απρίλη, ο Ρουν είχε κατακτήσει το τον τίτλο στο 250άρι του Μονάχου, αλλά είχε ηττηθεί από τον Μαρκ Αντρέα Χάσλερ, πριν από λίγες εβδομάδες στον τελικό του 250αρι τουρνουά στη Σόφια.

Οι δύο τενίστες έχουν ξανανταμώσει μία επίσημη φορά, κατά το παρελθόν, στο Roland Garros, όπου ο Δανός είχε πάρει τη νίκη και προκρίθηκε στον 1ο του προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση.

Στη Σουηδία, την τρέχουσα εβδομάδα, οι δύο τους έχουν προπονηθεί μαζί αρκετές φορές, όποτε ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν ο ένας από τον άλλον, αναμένοντας, φυσικά, έναν σπουδαίο τελικό.

Αξίζεις, τέλος, να σημειωθεί, πως Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρουν θα γίνουν ομάδα στα διπλά του Παρισιού, σε λίγες εβδομάδες, κάτι που είχαν ξανά κάνει στο ATP Masters 1000 στο Σινσινάτι, φτάνοντας στα ημιτελικά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις