fbpx

Stockholm Open, Χόλγκερ Ρουν: «Σημαίνει πολλά για μένα η κατάκτηση του τροπαίου – Εύχομαι πολλούς τελικούς με τον Στέφανο»

Stockholm Open, Χόλγκερ Ρουν: «Σημαίνει πολλά για μένα η κατάκτηση του τροπαίου – Εύχομαι πολλούς τελικούς με τον Στέφανο»

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος με τις προσπάθειές του στο Stockholm Open εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της απονομής του, ο Χόλγκερ Ρουν, λίγο μετά τη νίκη του στον τελικό επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο 19χρονος Δανός τενίστας δήλωσε πως βίωσε μία καταπληκτική εβδομάδα στην Στοκχόλμη, ευχαρίστησε την ομάδα του, αλλά και την οικογένεια του για την αμέριστη στήριξη, ενώ απέδωσε και τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο, για την εντυπωσιακή σεζόν που διανύει.

Τέλος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του τουρνουά, ενώ “έσταξε μέλι” για τον κόσμο στις κερκίδες, που τον έκανε να αισθάνεται ότι παίζει στη χώρα του.

«Σημαίνει πολλά για μένα η κατάκτηση του τροπαίου. Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα για μένα και την ομάδα μου, γι’ αυτό και θέλω να τους ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, όπως και την οικογένεια μου, που βρίσκεται στη χώρα μου, για την αμέριστη στήριξη, στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ που είστε το πλευρό μου», είπε ο Χόλγκερ Ρουν.

«Θέλω να δώσω και τα συγχαρητήρια μου στον Στέφανο, για μία φανταστική σεζόν που διανύει, μ’ αρέσει να βρίσκομαι στο κορτ μαζί σου, είσαι ένας φανταστικός τενίστας, και εύχομαι πολλά ακόμα παιχνίδια μαζί, ελπίζοντας, φυσικά, και σε πολλούς τελικούς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοικητική αρχή της διοργάνωσης, τους χορηγούς, αλλά και όσους συνέβαλλαν στο να στεφθεί με επιτυχία το τουρνουά. Πραγματικά ένιωσα ευπρόσδεκτος, και αλήθεια εύχομαι να επιστρέψω και του χρόνου.

Και τέλος, θέλω να πω ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο, ειδικά σε όσους ήρθαν να μας παρακολουθήσουν σήμερα, ήταν απίστευτη ατμόσφαιρα, ένιωσα σαν να έπαιζα στη χώρα μου, ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα, και γι’ αυτό σας ευχαριστώ και πάλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις