fbpx

Guadalajara Open, Σάκκαρη-Μπόσκοβα 1-0 (Διακοπή): Η βροχή σταμάτησε τη…φόρα της Μαρίας

Guadalajara Open, Σάκκαρη-Μπόσκοβα 1-0 (Διακοπή): Η βροχή σταμάτησε τη…φόρα της Μαρίας

Η βροχή τα…μούσκεψε στον 2ο ημιτελικό του Guadalajara Open, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μεξικό (17-23/10), μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Μαρί Μπόσκοβα, με τις δύο τενίστριες να επιστρέφουν στο κορτ την Κυριακή το βράδυ (21:00) για να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση.

Η νικήτρια θα επιστρέψει στο κεντρικό κορτ μετά από λίγες ώρες (περίπου στις 02:00) όπου και θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό της διοργάνωσης.

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 1ου σετ το οποίο κατέληξε στη Σάκκαρη με 7-5.

Το εντυπωσιακό 1ο σετ, το οποίο είχε διάρκειά μία ώρα και 23 λεπτά, ξεκίνησε με τη Μαρία Σάκκαρη να φτάνει σε ένα τρομερό hold σβήνοντας 5 break-points σ’ ένα game το οποία κράτησε περίπου 15 λεπτά!

Στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία μπορεί να μη βρήκε πρώτα σερβίς (53%) αλλά πήρε για ένα ακόμα παιχνίδι μεγάλη βοήθεια από το 2ο (48%), έφτασε σε break παίρνοντας προβάδισμα με 3-1, χωρίς ωστόσο να το…εξαργυρώσει με την Μπόσκοβα να κάνει break-back και στη συνέχεια με love-game να φτάνει στην ισοφάριση (3-3).

Η Σάκκαρη συνέχισε να πιέζει αφόρητα το ευάλωτο σερβίς της Μπόσκοβα, η οποία όμως κατάφερε να σβήσει 7 set-points(!) φτάνοντας σε hold ισοφαρίζοντας σε 5-5. Ό,τι όμως δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη το έκανε στο επόμενο service-game της Τσέχας (12o game), παρά το γεγονός ότι η Μπόσκοβα είχε στο διάθεση της τρία game-points (40/0) με την Ελληνίδα τενίστρια να κλείνει το 1ο σετ του ημιτελικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις