fbpx

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Είχα πει ότι θα μείνω μέχρι το τέλος – Θα είναι ένας πολύ δυνατός τελικός»

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Είχα πει ότι θα μείνω μέχρι το τέλος – Θα είναι ένας πολύ δυνατός τελικός»

Ιδιαίτερα χαρούμενη εμφανίστηκε στην on court συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, λίγο μετά την επικράτησή της επί της Μαρί Μπόσκοβα, στα πλαίσια των ημιτελικών του Guadalajara Open, με 2-0 σετ (7-5, 6-4).

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τις δυσκολίες της “διπλής” αναμέτρησης, μιας και το ένα σετ είχε πραγματοποιηθεί χθες τα ξημερώματα, με την αναμέτρηση μα διακόπτεται λόγω της βροχής.

Είπε πως θα προσπαθήσει να μαζέψει τις δυνάμεις της, ώστε να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών της στον τελικό του Μεξικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την επερχόμενη Αμερικανίδα αντίπαλό της, αναμένοντας έναν άκρως απαιτητικό τελικό.

«Ήταν απίστευτο παιχνίδι. Είχα απίστευτο άγχος, ήταν πολύ δύσκολο και για τις δυο μας, είχαμε ξεκινήσει τον αγώνα από χθες, λόγω της βροχής έπρεπε να τον σταματήσουμε και να επιστρέψουμε εδώ σήμερα για να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, τώρα, όσο μπορώ, και να προετοιμαστώ για τον τελικό».

Σχετικά με την Τζέσικα Πέγκουλα η Μαρία είπε: «Η Τζέσικα παίζει εξαιρετικά και της αξίζει που βρίσκεται στον τελικό. Είναι εξαιρετική και ως παίκτρια, αλλά και ως άνθρωπος, και θα είναι ένας πολύ απαιτητικός τελικός, μιας και οι δύο μας θέλουμε πολύ τον τίτλο. Τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά, η Τζέσικα παίζει ακόμα καλύτερα, οπότε σίγουρα θα είναι ένας καλός τελικός».

Σχετικά με την υπόσχεσή της ότι θα φτάσει στον τελικό, η Σάκκαρη είπε: «Σας το είχα πει ότι θα μείνω μέχρι το τέλος, κράτησα την υπόσχεσή μου και θα δούμε πως θα πάει αυτό αργότερα».

*Θυμίζουμε, πως η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πέγκουλα, για τον τελικό της διοργάνωσης, 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις