fbpx

Stockholm Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος – Ανυπομονώ για τη “μάχη” με τον Χόλγκερ»

Stockholm Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος – Ανυπομονώ για τη “μάχη” με τον Χόλγκερ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή του, αλλά και για το τελικό του επίτευγμα, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην on court συνέντευξή του, λίγο μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Έμιλ Ρουσουβουόρι, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό του Stockholm Open, παραμένοντας αήττητος στη διοργάνωση, και ανυπομονεί για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση, απέναντι στον 19χρονο και ταλαντούχο Χόλγκερ Ρουν (No. 27 της WTA κατάταξης), με στόχο τον τίτλο.

Σχετικά με το παιχνίδι, ο Στέφανος είπε: «Νομίζω πως έπαιξα πολύ καλά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, απόλυτα μέσα στους ρυθμούς του παιχνιδιού, και καθ’ όλη τη διάρκεια του, και αυτό λειτούργησε υπέρ μου».

Σχετικά με τον αντίπαλό του στον τελικό, Χόλγκερ Ρουν, ο Στέφανος είπε: «Είμαστε μαχητές και οι δύο, θα προσπαθήσω να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Ο Χόγκερ τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και βελτιώνεται, άλλωστε έχουμε παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν, καθώς επίσης και τώρα στις προπονήσεις, και ανυπομονώ πολύ γι’ αυτή τη “μάχη”».

Σχετικά με το αήττητο σερί του ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Έχω πάρα πολλές καλές αναμνήσεις από εδώ. Το 2018 ήταν η χρονιά που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο εδώ, έχω μόνο όμορφες σκέψεις στο μυαλό μου. Ο κόσμος είναι αξιαγάπητος, και έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Απολαμβάνω τη Σουηδική φιλοξενία στο έπακρο, σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις