fbpx

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Θέλει καρδιά για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια – “Κλειδί” για τη νίκη το break στο 3ο σετ» (vid)

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Θέλει καρδιά για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια – “Κλειδί” για τη νίκη το break στο 3ο σετ» (vid)

Πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στον προημιτελικό του Guadalajara Open, εμφανίστηκε στην on court συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, έπειτα από την επικράτησή της απέναντι στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-4).

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, και πλέον No. 4 του ταμπλό, όχι μόνο εξασφάλισε την παρουσία της στις “4” καλύτερες του 1000αρι τουρνουά του Μεξικό, αλλά πήρε και το πολυπόθητο εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας, τον ερχόμενο μήνα.

Στη συνέντευξη, αυτή, η Μαρία ισχυρίστηκε πως τέτοια παιχνίδια επιζητούν βαθιά ψυχικά αποθέματα, αλλά και περίσσια θέληση για να τα κατακτήσεις, ενώ έδωσε μία σαφή εικόνα στο σημείο που θεωρητικά έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Ευχαρίστησε, παράλληλα, και τον κόσμο στις εξέδρες, που για μία ακόμα φορά την έκαναν να αισθάνεται ότι παίζει στην Ελλάδα, και όχι στο Μεξικό, εισπράττοντας ένα μεγάλο “κύμα” αγάπης.

«Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια, σε τέτοιες οριακές καταστάσεις, θέλει καρδιά. Είμαι πολύ περήφανη για όσα κατάφερα να βγάλω στο κορτ, για την πίστη που έδειξα, για το μαχητικό πνεύμα, αυτά κυρίως είναι που με κάνουν να νιώθω περήφανη τώρα», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως το τένις μου είναι εδώ, όλες οι αθλήτριες του τουρνουά παίζουν καλά, κάποιες πιο καλά, άλλες λιγότερα, το βασικό είναι να δίνεις και τη ψυχή σου στις μεγάλες στιγμές.

Νιώθω ότι σήμερα αυτό επιδίωξα να κάνω, και σίγουρα το break που πήρα στο τελευταίο σετ, αλλά και τα ρίσκα που πήρα με δικαίωσαν, και αυτά ήταν το κλειδί της σημερινής επιτυχίας.

Σχετικά με τον κόσμο, σ’ αυτό το τουρνουά έχω πάρει περισσότερη αγάπη από οποιοδήποτε άλλο στην καριέρα μου, και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Με κάνετε να νιώθω σαν μία σούπερ σταρ εδώ.

Σας είπα, ασφαλώς και θέλω να μείνω εδώ μέχρι την Κυριακή (μέχρι τον τελικό), και να πανηγυρίσω μαζί σας όσο περισσότερο μπορώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις