fbpx

Erste Bank Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Erste Bank Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Μπορεί να βρίσκεται μεσούσης των προσπαθειών του στο Stockholm Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά ενδιαφέρον υπάρχει και στο επερχόμενο Erste Bank Open, που θα λάβει χώρα στη Βιέννη, το χρονικό διάστημα 24-30/10.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που απέκλεισε τον Μίκαελ Ίμερ με 2-0 σετ (7-5, 6-3), στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του τουρνουά της Σουηδίας, και σήμερα Σάββατο 22/10 αντιμετωπίζει στις 19:00 ώρα Ελλάδος τον Έμιλ Ρουσουβουόρι, με φόντο τον μεγάλο τελικό, οφείλει να ρίχνει ματιές και στην κλήρωση της Αυστρίας, με τα πρώτα “ζευγαρώματα” να έχουν ήδη διαμορφωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος θα ταξιδέψει στη Βιέννη ως No. 4 του ταμπλό, και στην πρεμιέρα του τελευταίου 500αριου τουρνουά της σεζόν θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστριακού Ντένις Νόβακ (No. 152), που θα δώσει το παρόν μέσω της wild card που του δώθηκε.

Εφόσον προκριθεί ο Τσιτσιπάς από τον 1ο γύρο, στον επόμενο τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Φίλιπ Κρατσίνοβιτς (Νο. 53) και Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 25), ενώ σε πιθανή πρόκριση στον προημιτελικό, φαβορί για τη διασταύρωση με τον Στέφανο είναι ο Χούμπερτ Χουρκάτζ (No. 11), με τον Φράνσις Τιάφο (Νο. 17) αλλά και τον σημερινό του αντίπαλο (Έμιλ Ρουσουβουόρι) να διατηρούν και αυτοί σεβαστές πιθανότητες.

Αν καταφέρει ο Έλληνας τενίστας να περάσει και στα ημιτελικά, πιθανό ζευγάρωμα θα προκύψει με τον Τέιλορ Φριτζ (No. 9) εφόσον και αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, ενώ σε ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό της Αυστρίας θα συναντήσει (πιθανώς) είτε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο. 4), είτε τον Αντρέι Ρόυμπλεφ (No. 8).

Το πιθανό μονοπάτι προς στον τελικό:

1R: Ντένις Νόβακ
2R: Φίλιπ Κρατσίνοβιτς-Μπόρνα Τσόριτς
QF: Χούμπερτ Χουρκάτζ
SF: Τέιλορ Φριτζ
F: Ντανιίλ Μεντβέντεφ-Αντρέι Ρούμπλεφ

Το ταμπλό του Erste Bank Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις