fbpx

Tennis Napoli Cup, Μπερετίνι-Ντάνιελ 2-0: Στα ημιτελικά ο Ιταλός (vid)

Tennis Napoli Cup, Μπερετίνι-Ντάνιελ 2-0: Στα ημιτελικά ο Ιταλός (vid)

Παρών στα ημιτελικά του τουρνουά τένις της χώρας του που διεξάγεται στη Νάπολι θα είναι ο Ματέο Μπερετίνι, καθώς ο Ιταλός, νούμερο δύο του ταμπλό, επικράτησε στα δύο σετ του Τάρο Ντάνιελ από την Ιαπωνία. Ο νούμερο 16 στην παγκόσμια κατάταξη χρειάστηκε μία ώρα και 25 λεπτά για να φτάσει στη νίκη παίρνοντας το πρώτο σετ με 6/2 και το δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο με 6/3 στα γκέιμ.

Αντίπαλος του Μπερετίνι στα ημιτελικά θα είναι ο Αμερικανός Μακένζι Μακντόναλντ ο οποίος χρειάστηκε τρία σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζιζέν Ζανγκ. Ο Κινέζος, που άρχισε την πορεία του στο τουρνουά από τα προκριματικά, πήρε το πρώτο σετ με 6/4 στα γκέιμ, ο ΜακΝτόναλντ ωστόσο έφτασε στην ;ανατροπή παίρνοντας το δεύτερο με 6/3 και το δεύτερο με 6/2 στα γκέιμ.

Η ημιτελική φάση θα έχει και δεύτερη ιταλική παρουσία, με τον Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος, όντας νούμερο 4 στο ταμπλό, νίκησε εύκολα στα δύο σετ τον Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν από την Κολομβία. Ο Μουζέτι παραχώρησε μόλις τρία γκέιμ στον αντίπαλό του σε όλο το ματς, το οποίο είχε διάρκεια μίας ώρας και 19 λεπτών, φτάνοντας στη νίκη με 6/3 και 6/0.

Αντίπαλος του Μουζέτι για μία θέση στον τελικό θα είναι ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος, νούμερο 5 του ταμπλό, νίκησε στα 2 σετ τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, νούμερο ένα του ταμπλό. Το πρώτο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο με τον Κετσμάνοβιτς να επικρατεί με 7-5 στα γκέιμ ενώ το δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο είχε διαφορετική εικόνα με τον Σέρβο να το κατακτά με 6/2 στα γκέιμ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις