fbpx

Stockholm Open: Κόντρα στον “γηπεδούχο” Μίκαελ Ίμερ ο Τσιτσιπάς με φόντο τα ημιτελικά

Stockholm Open: Κόντρα στον “γηπεδούχο” Μίκαελ Ίμερ ο Τσιτσιπάς με φόντο τα ημιτελικά

Το εμπόδιο του Μίκαελ Ίμερ καλείται να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος, στα πλαίσια των προκριματικών του Stockholm Open, με στόχο τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προέρχεται από την νικηφόρα πρεμιέρα του στη Σουηδία επί του Μάξιμ Κρέσι με 2-0 σετ (7-6(5), 7-6(14-12), μετά από μία σπουδαία “μάχη” 2 ωρών και 3 λεπτών, ενώ ο 24χρονος Σουηδός έκανε την έκπληξη απέναντι στον περσινό νικητή του τουρνουά, Τόμι Πολ, κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Οι δύο τενίστες έχουν ξανασυναντηθεί κατά το παρελθόν 4 φορές, με τον No. 5 του κόσμου να επικρατεί σ’ όλες τις αναμετρήσεις, με το αξιοσημείωτο να είναι πως δεν έχει χάσει ούτε σετ (11-0 σερί).

Τον απέκλεισε στον 1ο γύρο του Australian Open και στον 2ο γύρο του Roland Garros, και ο Στέφανος θα επιδιώξει μία ακόμα νίκη, ώστε να διευρύνει το προσωπικό του σερί, αλλά και να κάνει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τελικό της Στοκχόλμης.

Θυμίζουμε, τέλος, πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του θεσμού έναν εκ των Φράνσις Τιάφο και Έμιλ Ρουουσουβούορι.

Το ταμπλό του Stockholm Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις