fbpx

Ντοπέ η Σιμόνα Χάλεπ!

Ντοπέ η Σιμόνα Χάλεπ!

Η πρώην Νο. 1 του κόσμου, και No. 9 της τωρινής παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ, τιμωρήθηκε προσωρινά, λόγω αποτυχίας σε τεστ ανίχνευσης απαγορευμένων ουσιών.

Η International Tennis Integrity Agency αποκάλυψε ότι το θετικό τεστ ήταν για τη Roxadustat, μια απαγορευμένη ουσία, την οποία και χορηγήθηκε στο US Open.

Η 31χρονη Ρουμάνα τενίστρια ανέφερε σε δήλωσή της: «Σήμερα ξεκινά ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου, ένας αγώνας για την αλήθεια.

Με ενημέρωσαν ότι βγήκα θετική σε μια ουσία που ονομάζεται Roxadustat, σε εξαιρετικά χαμηλή ποσότητα, η οποία ήταν το μεγαλύτερο σοκ που είχα ποτέ στη ζωή μου.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, η ιδέα της απάτης δεν πέρασε ούτε μια φορά από το μυαλό μου, καθώς είναι εντελώς αντίθετη με όλες τις αξίες με τις οποίες έχω εκπαιδευτεί.

Αντιμετωπίζοντας μια τόσο άδικη κατάσταση, αισθάνομαι εντελώς μπερδεμένη και προδομένη. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδείξω ότι δεν πήρα ποτέ εν γνώσει μου καμία απαγορευμένη ουσία και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει στο φως».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις