fbpx

Monastir Open, Πίιτερς-Κορδολαίμη 0-2: Στους «4» της Τυνησίας η Ελένη

Monastir Open, Πίιτερς-Κορδολαίμη 0-2: Στους «4» της Τυνησίας η Ελένη

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Monastir Open της Τυνησίας πανηγύρισε η Ελένη Κορδολαίμη, που κέρδισε την Ανούκ Βράνχεν Πίιτερς με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Στο 1ο σετ, η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο κορτ, κατακτώντας τα πρώτα 3 games, κάνοντας και 2 break (3-0).

Η Πίιτερς απάντησε στο 4ο game, μειώνοντας τη διαφορά, σβήνοντας παράλληλα το ένα από τα δύο break (3-1), για να πάρει το επόμενο ξανά η Κορδολαίμη, και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας (4-1).

Κατάφερε να μειώσει εκ νέου η 19χρονη Ολλανδή τενίστρια σε 4-2, παίρνοντας πάλι πίσω το break της Ελληνίδας, αλλά δεν μπόρεσε να την ανταγωνιστεί περισσότερο στη συνέχεια, μιας και έχασε, τόσο το 7ο, όσο και το 8ο game, για να κλείσει το σετ η Κορδολαίμη στο 6-2.

Στο 2ο, και τελευταίο όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση σετ, μέχρι τα πρώτα 2 games οι ισορροπίες ήταν απόλυτα μοιρασμένες (1-1), για να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σερί της No. 1231 της ITF με 4 κερδισμένα games, για να θέσει τις βάσεις για τη νίκη (5-1).

Η No. 714 της παγκόσμιας κατάταξης μείωσε σε 5-2, αλλά η Κορδολαίμη “καθάρισε” και αυτό το σετ, παίρνοντας το 8ο game, για να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά (6-2).

Εκεί, θα συναντήσει την 18χρονη από την Κινέζικη Ταϊπέι, Κία Γι Τσάο, με φόντο φυσικά τον μεγάλο τελικό της Τυνησίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις