fbpx

Ιταλία: Πρωταθλήτριες στο διπλό Σακελλαρίδη και Άνεϊ

Ιταλία: Πρωταθλήτριες στο διπλό Σακελλαρίδη και Άνεϊ

Την κατάκτηση του 2ου τίτλου, μετά από αυτόν στις αρχές Οκτωβρίου, στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων ITF Pro, πανηγύρισαν οι Σαπφώ Σακελλαρίδου και Τζέσι Άνεϊ, που κέρδισαν στον τελικό του διπλού τις Νούρια Μπρανκάτσιο και Αντζελίκα Μορατέλι με 2-0 σετ (7-6(2), 7-5).

Στο 1ο σετ, οι Ιταλίδες ξεκίνησαν πιο δυναμικά, κατακτώντας τα πρώτα 2 games (2-0), ενώ αύξησαν κι’ άλλο τη διαφορά από τη δυάδα της Ελληνίδας, που δεν πατούσαν καλά στο κορτ (5-1), έχοντας και 2 break.

Εκεί παρατηρήσαμε μία απίστευτη επιστροφή στο σετ από την Σαπφώ και την Τζέσι, καθώς όχι μόνο έφτασαν στην ισοφάριση, κατακτώντας 4 διαδοχικά games (3/4 με desider point), αλλά γλύτωσαν την ήττα στο 12ο game, στέλνοντας το ματς στο tie-break.

Στο tie-break, μετά από 7 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, η Σακελλαρίδη με την Άνεϊ κέρδισαν 7-2, και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στα games, για το πρώτο δικό τους προβάδισμα.

Στο 2ο, και τελευταίο με την εξέλιξη του παιχνιδιού σετ, οι ισορροπίες ήταν απόλυτα μοιρασμένες μέχρι και το 4ο game (2-2), με τις 2 πλευρές να έχουν 2 break εκατέρωθεν.

Η ομάδα της Νο. 314 της WTA κατάταξης πήρε κεφάλι στο σκορ, κερδίζοντας τα επόμενα 2 games, κάνοντας και 3ο break (4-2), για να δεχθούν μία νέα ανατροπή από τις Ιταλίδες, που έσβησαν και το 3ο break, και προσπέρασαν στα games (5-4).

Για να κλείσουν στο σετ Σαπφώ και Τζέσι με μία ακόμα επιστροφή τους στο κορτ, ισοφαρίζοντας στο 10ο game με desider point, κάνοντας νέο break στο 11ο και κερδίζοντας το ματς με νέο desider στο 12ο game.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις