fbpx

Guadalajara Open: Το πρόγραμμα της 7ης μέρας – “Τελικός” με Κουντερμέτοβα για τη Μαρία

Guadalajara Open: Το πρόγραμμα της 7ης μέρας – “Τελικός” με Κουντερμέτοβα για τη Μαρία

Πλούσια αγωνιστική δράση και σήμερα στο Μεξικό, στα πλαίσια της 7ης μέρας του Guadalajara Open, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι, φυσικά, της Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με φόντο τον ημιτελικό, αλλά και τα… WTA Finals.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντάνιελ Κόλλινς, στη φάση των “16”, νικώντας τη με ανατροπή 2-1 στα σετ (5-7, 6-3, 6-3), ενώ η 25χρονη Ρωσίδα επικράτησε της Γελένα Οσταπένκο με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Πλέον, είμαστε προ των πυλών μιας πραγματικά ενδιαφέρουσα αναμέτρησης, όχι μόνο με γνώμονα το θέαμα, αλλά και το κίνητρο των δύο αθλητριών, που μέσα από το 1000αρι τουρνουά του Μεξικό ψάχνουν το “εισιτήριό” τους για τα τελικά του Τέξας, τον ερχόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του ζευγαριού αυτού, ναι μεν να συνεχίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, απέχοντας ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό, αλλά και θα έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη 8αδα στο racing και κατά συνέπεια την πρόκριση για τα WTA Finals.

Το ντέρμπι θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 03:00 ώρα Ελλάδος, με τις δύο τενίστριες να έχουν βρεθεί κατά το παρελθόν 3 φορές.

Η Σάκκαρη διατηρεί ένα προβάδισμα στις νίκες (2-1), με την πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους να είναι αυτή για το Australian Open στις αρχές της σεζόν, όπου η Μαρία είχε επιβληθεί με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βικτόρια Αζαρένκα και Κόκο Γκοφ, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, στο Akron Tennis Stadium, ενώ δύο ώρες αργότερα θα αναμετρηθούν Τζέσικα Πέγκουλα και Σλόαν Στέφενς.

Μετά την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Κουντερμέτοβα, θα κλείσει την αγωνιστική το παιχνίδι ανάμεσα σε Άννα Καλίνσκαγια και Μάριε Μπούζκοβα.

Το πρόγραμμα της 7ης μέρας του Guadalajara Open:

22:00 Βικτόρια Αζαρένκα-Κόκο Γκοφ
00:00 Τζέσικα Πέγκουλα-Σλόαν Στέφενς
03:00 Βερόνικα Κουντερμέτοβα-Μαρία Σάκκαρη
05:00 Άννα Καλίνσκαγια-Μάριε Μπούζκοβα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις