fbpx

European Open, Τιμ-Χουρκάτς 2-1: Στα ημιτελικά ο Αυστριακός (vid)

European Open, Τιμ-Χουρκάτς 2-1: Στα ημιτελικά ο Αυστριακός (vid)

Ο Ντόμινικ Τιμ δοκιμάστηκε στο όριο απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκατς σβήνοντας τρία ματς πόιντ προτού πάρει τη νίκη στα τρία σετ και την πρόκριση για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού όπεν στην Αμβέρσα.

 Έχοντας χάσει το πρώτο σετ με 6-3 στα γκέιμ ο Αυστριακός βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό σβήνοντας τρία μπρέικ πόιντ με τον νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη να κάνει δικό του το δεύτερο σετ με 11-9 στο τάι μπρέικ στέλνοντας το παιχνίδι σε τρίτο σετ, το οποίο πήρε με 7-4 επίσης στη διαδικασία του τράι μπρέικ, σε ένα ματς με διάρκεια δύο ωρών και 55 λεπτών όπου είχε 36 γουίνερ έναντι 47 του αντιπάλου του.

 «Αυτή η νίκη ειδικά είναι απίστευτη επειδή είναι η πρώτη μου απέναντι σε έναν παίκτη που είναι σχεδόν στην πρώτη δεκάδα του κόσμου, στη διαδικασία της επιστροφής μου. Ήταν απίστευτο να παίζω εδώ σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα και σε ένα σπουδαίο ματς».

 Επόμενος αντίπαλος του Αυστριακού θα είναι ο Σεμπάστιαν Κόρντα με τον Αμερικανό να μην ξοδεύει χρόνο και να νικά 6/0 6/2 τον Γιοσιχίτο Νισιόκα αξιοποιώντας τις πέντε από τις έξι ευκαιρίες για μπρέικ και έφτασε στη νίκη σε μόλις 52 λεπτά σημειώνοντας 11 νίκες σε 14 ματς αυτή την σεζόν σε κλειστό κορτ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις