fbpx

Αμαριέλ-Κοροκοζίδη 2-0: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ηρακλείου η Έλενα

Αμαριέλ-Κοροκοζίδη 2-0: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ηρακλείου η Έλενα

Την ήττα γνώρισε η Έλενα Κοροκοζίδη στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης (17-23/10), από την Ιλίνκα Ντανίλα Αμαριέλ με 2-0 σετ (6-1, 6-3), και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στο 1ο σετ, πιο δυνατά ξεκίνησε στο κορτ η 20χρονη Ρουμάνα τενίστρια, κατακτώντας τα πρώτα 2 games, κάνοντας και το 1ο break της αναμέτρησης (2-0).

Η 19χρονη Ελληνίδα βρήκε απάντηση στο 3ο game, με ένα μεγάλης διάρκειας hold (6 λεπτών και 47 δευτερολέπτων), για να μειώσει προσωρινά (2-1).

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Αμαριέλ ήταν καταιγιστική, πραγματοποιώντας ένα καθοριστικό, για το σετ, σερί με 4 κερδισμένα games, το οποίο και έκλεισε στο 6-1, για το 1ο προβάδισμα.

Στο 2ο, και τελευταίο σύμφωνα με την εξέλιξη της αναμέτρησης σετ, η No. 687 της WTA κατάταξης συνέχισε σε αμείωτο ρυθμό την προσπάθειά της για μία straight νίκη, κατακτώντας τα πρώτα 4 games, κάνοντας και 2 break (4-0).

Μείωσε εκ νέου η Έλενα, σβήνοντας παράλληλα και το ένα από τα δύο break της αντιπάλου της, που την είδε ξανά να μεγαλώνει τη διαφορά, κερδίζοντας το 7ο game με ένα hold διάρκειας 7 λεπτών και 36 δευτερολέπτων.

Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η No. 1392 στην ITF ήταν να φέρει ξανά την απόσταση στα 2 games (5-3), χωρίς να μπορέσει να γλυτώσει την ήττα, μιας και στο τέλος του επίσης μακράς διάρκειας 9oυ game (13 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα) πανηγύρισε και πάλι η νεαρή Ρουμάνα (6-3).

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Ηρακλείου, η Ιλίνκα Ντανίλα Αμαριέλ θα βρει στην αντίθετη μεριά του κορτ την Βάντα Λούκακς από την Ουγγαρία, με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις