fbpx

WTA Finals: Εκτός μάχης Μπέντσιτς, Μπαντόσα και Ριμπάκινα (vids)

WTA Finals: Εκτός μάχης Μπέντσιτς, Μπαντόσα και Ριμπάκινα (vids)

Το WTA Finals αρχίζει στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας στις 31 Οκτωβρίου ωστόσο η μάχη για μία θέση στο τουρνουά συνεχίζεται. Σε αυτή τη μάχη αποχώρησαν οι Πάουλα Μπαντόσα, Μπελίντα Μπέντσιτς και Έλενα Ριμπάκινα που γνώρισαν την ήττα στις αναμετρήσεις τους στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, ενώ οι ελπίδες έσβησαν και για τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Η πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, η Βικτόρια Αζαρένκα, πέρασε στο γύρο των 16 του τουρνουά καθώς η νούμερο τρία κόσμου, η Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα εγκατέλειψε στο τέλος του πρώτου σετ. Η Αζαρένκα αντιμετωπίζει τη Μάντισον Κις με την Αμερικανίδα να έχει επιβληθεί με 6/3 4/6 και 6/3 στα γκέιμ της Άιλα Τομλιάνοβιτς, κάτι που κρατάει την Κις στη μάχη για το ένα από τα τρία εισιτήρια που απομένουν για το WTA Finals.

https://www.youtube.com/watch?v=oQSRbTuPmBo&ab_channel=TennisTen

 Εκτός θα είναι και η Μπελίντα Μπέντσιτς με την Ελβετίδα να γνωρίζει την ήττα με 6/4 6/4 από την Σλόαν Στίβενς. Η Αμερικανίδα επικράτησε κερδίζοντας το 76% των πόντων στο πρώτο της σερβίς συγκριτικά με το 57% της Ελβετίδας. Επόμενη αντίπαλος της Στίβενς η νούμερο έξι του ταμπλό, Καρολίν Γκαρσία.

https://www.youtube.com/watch?v=GY1W1pXsm2g&ab_channel=TennisTen

 Η Τζέσικα Πέγκουλα έβαλε τέλος στις ελπίδες της Έλενα Ριμπάκινα καθώς έσωσε τρία ματς πόιντ μέχρι να νικήσει την πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον με 2/6 6/3 7/6 (10-8) σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες. Η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του US Open του 2019, την Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου.

YouTube video

Η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα αποκλείστηκε μαθηματικά παρά τη νίκη επί της Αρίνα Σαμπαλένκα με 6/4 2/6 και 6/2 καθώς η Βερόνικα Κουντερμέτοβα νίκησε 6/4 7/5 τη Ντόνα Βέκιτς. Η ήττα της Σαμπαλένκα από την Σαμσόνοβα σημαίνει ότι η Κόκο Γκοφ πήρε την πρόκριση και η ίδια το γιόρτασε νικώντας 7/6 (7-1) 6/3 την Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο. Η ήττα της Σαμπαλένκα σημαίνει ότι και η Γκαρσία εξασφάλισε την πρόκριση, για δεύτερη φορά στην καριέρα της, στο WTA Finals.

https://www.youtube.com/watch?v=GPFanSAGY6c&ab_channel=TennisTen
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις