fbpx

Stockholm Open: Νικητής στο… θρίλερ της ημέρας ο Τιάφο!

Stockholm Open: Νικητής στο… θρίλερ της ημέρας ο Τιάφο!

Το τελευταία χρονικά εισιτήριο για τα προημιτελικά του Stockholm Open κατέκτησε ο Φράνσις Τιάφο. Ο Νο17 στον κόσμο Αμερικανός τα κατάφερε έπειτα από τεράστια προσπάθεια απέναντι στον εξαιρετικό Ελίας Ίμερ, επικρατώντας εν τέλει με 3-6, 7-6(4), 7-6(2). Έτσι, στέρησε από τον Σουηδό αντίπαλό του να… ακολουθήσει τον αδερφό του, Μίκαελ Ίμερ, στην τελική οκτάδα.

Ο Νο129 στον κόσμο Ελίας Ίμερ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, δεν αντιμετώπισε κανένα μπρέικ πόιντ στο πρώτο σετ και πραγματοποιώντας ο ίδιος το μοναδικό μπρέικ έφτασε στο 6-3. Στο δεύτερο μέρος ο Σουηδός προηγήθηκε πάλι με μπρέικ, όμως ο Τιάφο είχε αυτή τη φορά απάντηση, έστειλε το σετ στη διαδικασία του τάι μπρέικ και εκεί επικράτησε σχετικά εύκολα με 7-4.

Στο τρίτο σετ και πάλι ο Ίμερ ήταν… ατσάλινος στο σερβίς του, όμως αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κανένα από τα δύο μπρέικ πόιντ του. Έτσι, εκ νέου όλα καθορίστηκαν στο τάι μπρέικ και με ένα άνετο 7-2 ο Τιάφο ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε μία από τις πιο δύσκολες φετινές του νίκες.

Στα προημιτελικά ο Αμερικανός θα συγκρουστεί με τον Νο52 στον κόσμο Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις