fbpx

Μίντεντορφ-Παπαμιχαήλ 2-1: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό για την Δέσποινα

Μίντεντορφ-Παπαμιχαήλ 2-1: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό για την Δέσποινα

Αποκλείστηκε από το τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Αμβούργο της Γερμανίας η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μιας και ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Τζούλια Μίντεντορφ με 2-1 σετ (7-6(3), 3-6, 6-4).

Στο 1ο σετ, μπορεί η η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια να ξεκίνησε αρκετά καλά, κατακτώντας το 1ο game της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε ένα εξαιρετικό σερί από την Μίντεντορφ, που έκανε και break στο ενδιάμεσο (3-1).

Ακολούθησε ένα εξίσου δυναμικό σερί της Παπαμιχαήλ, που έφτασε στην ισοφάριση, σβήνοντας και το break της αντιπάλου της (3-3), αλλά και προσπέρασε με 2 games διαφορά, σημειώνοντας ένα ακόμα (5-3).

Η 19χρονη Γερμανίδα, όμως, βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει στη συνέχεια, φτάνοντας σε ένα ακόμα break (5-5), με την Ελληνίδα να απαντά στο 11ο game, διασφαλίζοντας έτσι το tie-break (6-5).

Το οποίο και ήρθε, μιας και η Μίντεντορφ ισοφάρισε στο 12ο game, και κατάφερε να κλείσει το σετ εκεί, μετά από 11 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, για να βάλει τις βάσεις της νίκης.

Στο 2ο σετ, η No. 143 του ταμπλό κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη φορά το ασφαλές προβάδισμά της (3-0), παρά τις όποιες προσπάθειες της νεαρής Γερμανίδας να μειώσει την απόσταση (4-1, 5-2, 5-3).

Στην ισοφάριση έφτασε μετά από ένα καταπληκτικό break στο 9ο game, για να στείλει την αναμέτρηση στο 3ο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, η No. 404 της WTA κατάταξης μπήκε αρκετά δυνατά, παρά την αντίσταση της Παπαμιχαήλ στα 2 πρώτα games, κάνοντας 3 break points (5-1).

Η Ελληνίδα τενίστρια έβγαλε αντίδραση, σε εκείνο το σημείο, και με ένα σερί τριών κερδισμένων games έφτασε σε απόσταση αναπνοής (5-4), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποσοβήσει τον αποκλεισμό, μιας και στο 10ο game η Γερμανίδα έκλεισε το σετ με 6-4.

Στα προημιτελικά του Αμβούργου, η Τζούλια Μίντεντορφ θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα, με φόντο τον ημιτελικό του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις