fbpx

Ηράκλειο: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο του διπλού για Παύλου και Κοροκοζίδη

Ηράκλειο: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο του διπλού για Παύλου και Κοροκοζίδη

Δεν τα κατάφεραν Δήμητρα Παύλου και Έλενα Κοροκοζίδη στον 2ο γύρο του του διπλού στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο, καθώς ηττήθηκαν από τις Κιάρα Φορνασιέρι και Βιττόρια Μοντέστι με 2-1 σετ (5-6, 6-4, 10-8).

Στο 1ο σετ, οι Ελληνίδες τενίστριες μπήκαν πιο δυνατά στο Κορτ, καθώς πήραν τα πρώτα 3 games, κάνοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Άμεση ήταν η απάντηση των Ιταλίδων, που έφεραν το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία, μέχρι το 6ο game, σβήνοντας και το break των Παύλου και Σακελλαρίδη (3-3).

Στο τέλος, όμως, οι Ελληνική πλευρά χαμογέλασε, που έκλεισε το σετ με υπέρ της 6-4, έπειτα από ένα σύντομο σερί, στο 7ο και 8ο game, και με ένα decider point στο 10ο game.

Στο 2ο σετ, μέχρι και το 6ο game δε ξεχώριζε καμία δυάδα (3-3), με την Ιταλική πλευρά, αυτή τη φορά, να πραγματοποιεί ένα σύντομο σερί και να προσπερνά με διαφορά 2 games (5-3).

Μείωσαν Δήμητρα και Έλενα για το 5-4, αλλά δεν ήταν αρκετό για να γλυτώσουν την ισοφάριση από τις Ιταλίδες, που έκλεισαν εν συνεχεία το σετ με δικό τους desider point (6-4).

Στο tie-break, μετά από μία σύντομη “μάχη” 2 λεπτών και 35 δευτερολέπτων, οι Φορνασιέρι και Μοντέστι επικράτησαν με 10-8, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στα ημιτελικά του τουρνουά της Κρήτης, θα αντιμετωπίσουν τις συμπατριώτισσές τους Τζόρτζια Πίντο και Γέα Σκουαρτσιαλούπι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις