fbpx

Ιταλία: Αποκλεισμός στη φάση των «16» για την Σακελλαρίδη

Ιταλία: Αποκλεισμός στη φάση των «16» για την Σακελλαρίδη

Δεν τα κατάφερε στη φάση των “16” του τουρνουά των 25.000 δολαρίων ITF Pro της Ιταλίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη, καθώς ηττήθηκε από την Μισάκι Μιτσούντα με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στο 1ο σετ, είχαμε αρκετά εναλλάξ προβαδίσματα από τις δύο τενίστριες, καθώς το 1ο game κατέκτησε η 24χρονη από την Ιαπωνία (1-0), κάνοντας και το 1ο break, για να απαντήσει με 2 διαδοχικά κερδισμένα games η Σακελλαρίδη, σβήνοντας το break της αντιπάλου της, για το 1ο της προσπέρασμα (2-1).

Ισοφάρισε και προσπέρασε εκ νέου η Μιτσούνα, με νέο break στο ενδιάμεσο (3-2), με την 19χρονη Ελληνίδα να ισοφαρίζει άμεσα, παίρνοντας και πάλι πίσω το break (3-3).

Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε μέχρι και το 10ο game της αναμέτρησης, με την Σαπφώ να ισοφαρίζει σε κάθε ευκαιρία την Μιτσούνα, που έως τότε δεν επέτρεπε στην Ελληνίδα να προσπεράσει ξανά (5-5).

Με τα τελευταία 2 games να ανήκουν αποκλειστικά στη Σακελλαρίδη, κλείνοντας το σετ στο 7-5, για το δικό της προβάδισμα.

Στο 2ο σετ, η νεαρή Ελληνίδα στεκόταν αρκετά καλά μέχρι και το 4ο game, σβήνοντας και το αρχικό break της Μιτσούνα.

Αλλά μετά ακολούθησε ένας “καταιγισμός” από κερδισμένα games για την Γιαπωνέζα, που την οδήγησα, φυσικά, και στην ισοφάριση των σετ (6-2).

Παρόμοιο σκηνικό και στο 3ο και τελευταίο σετ, με την No. 333 του ταμπλό να χάνει μόλις 1 game από την Ελληνίδα, και No. 314, κάνοντας 3 break (στο 1ο, στο 5ο και στο 7ο game), κλείνοντας το στο 6-1, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί, η Ματσούντα θα συναντήσει την Ιταλίδα Νούρια Μπρανσάκιο, με φόντο τον ημιτελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις