fbpx

Stockholm Open: Αποκλεισμός για Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό

Stockholm Open: Αποκλεισμός για Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό

Πρόωρα τελείωσαν οι προσπάθειες του Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό του Stockholm Open, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και ο Φίλιπ Μπέργκεβι, ηττήθηκαν από τους Ρόμαν Γέμπαβι και Άνταμ Πάβλασεκ στην πρεμιέρα με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Στο 1ο σετ, η ομάδα του 22χρονου Έλληνα τενίστα έδειχνε να πατάει ελαφρώς καλύτερα στο κορτ, έχοντας τα πρώτα προβαδίσματα (1-0, 2-1).

Αυτό δεν άργησε να αλλάξει, καθώς οι Τσέχοι ισοφάρισαν και προσπέρασαν στα επόμενα games, κάνοντας και break (3-2), για να ισοφαρίσουν Τσιτσιπάς και Μπεργκέβι, παίρνοντας πίσω το break (3-3).

Το 7ο και 8ο game ανήκαν στους Γέμπαβι και Πάβλασεκ, που πήραν προβάδισμα με 2 games διαφορά (5-3), η δυάδα του Πέτρου μείωσε παίρνοντας το επόμενο, αλλά δε γλύτωσε την απώλεια του 1ου σετ, το οποίο έκλεισαν οι Τσέχοι με 6-4.

Στο 2ο σετ, πάλι πιο δυνατά ξεκίνησαν Πέτρος και Φίλιπ (1-0), αλλά οι αντίπαλοί τους βρήκαν εκ νέου το σθένος να τους φτάσουν και να τους προσπεράσουν, θέτοντας τις βάσεις για μία καθαρή νίκη (3-1).

Την οποία και πήραν εν τέλει, μιας και παρά της προσωρινές απαντήσεις του Έλληνα και του Σουηδού, οι Γέμπαβι και Πάβλασεκ διατηρούσαν το προβάδισμα τους και έκλεισαν το σετ πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στον επόμενο γύρο, οι νικητές της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσουν τον Βρετανό Λόιντ Γκλάσπουλ και τον Φινλανδό Χάρι Χειλοβάαρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις