fbpx

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου – Θέλω να μείνω μέχρι τέλους»

Guadalajara Open, Μαρία Σάκκαρη: «Εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου – Θέλω να μείνω μέχρι τέλους»

Τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του Guadalajara Open πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, απέναντι στην Μάρτα Κόστιουκ με 2-0 σετ (6-4, 6-4), κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της WTA Finals τον ερχόμενο μήνα στο Τέξας.

Στην on court συνέντευξή της, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ευχάριστα έκπληκτη με την υποδοχή και την αγάπη του κοινού στο Μεξικό, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως είναι ευγνώμον γι’ αυτό.

Πρόσθεσε επίσης, ότι θα προσπαθήσει να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη συγκεκριμένη εβδομάδα στη Γουαδαλαχάρα, συνδυάζοντας την εμπειρία αυτή με μία σπουδαία διάκριση, μέχρι τον τελικό.

Κάτι που αν πετύχει, θα αυξήσει σίγουρα τις πιθανότητές της να βρεθεί στα τελικά της WTA, μιας και ακόμα βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης 9αδας, της βαθμολογικής κατάταξης.

«Κατάγομαι από μια χώρα που είναι πολύ μακριά και πραγματικά εξεπλάγην που πήρα αυτή την αγάπη από κάθε Μεξικανό σε αυτό το τουρνουά», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω να απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ αυτή την εβδομάδα γιατί πραγματικά θέλω να μείνω μέχρι το τέλος. Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις