fbpx

Guadalajara Open, Μπέντσιτς-Φερνάντεζ 2-1: Συνεχίζει να ελπίζει η Ελβετίδα (vid)

Guadalajara Open, Μπέντσιτς-Φερνάντεζ 2-1: Συνεχίζει να ελπίζει η Ελβετίδα (vid)

Η Μπελίντα Μπέντσιτς θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο WTA Finals και το όνειρο αυτό παραμένει ζωντανό μετά τη δύσκολη νίκη της επί της Λέιλα Φερνάντεζ στο Guadalajara Open.

 Η Ελβετίδα είχε γνωρίσει την ήττα από τη Φερνάντεζ στα τρία σετ στο Ρολάν Γκαρός, αυτή τη φορά όμως πήρε την εκδίκησή της σε ένα ματς όπου πήρε το πρώτο σετ με 7-5 στα γκέιμ, έχασε το δεύτερο με 12-10 στη διαδικασία του τάι μπρέικ και επικράτησε στο τρίτο με 6-3. Η Μπέντσιτς αναγκάστηκε να σώσει τρία σετ πόιντ στο πρώτο σετ με την αντίπαλό της να σβήνει από την πλευρά της πέντε ματς πόιντ στο δεύτερο κομμάτι του ματς. Η Ελβετίδα είχε 30 γουίνερ και 43 αβίστα λάθη ενώ η Φερνάντεζ είχε 25 γουίνερ και 42 αβίαστα λάθη σε ένα ματς με διάρκεια δύο ωρών και 45 λεπτών.

 «Πιστεύω ότι η κάθε αναμέτρηση με τη Λέιλα είναι και θα είναι πολύ αμφίρροπη», είπε η νικήτρια. «Παίζει πολύ καλά και είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό απέναντί της. Είμαι χαρούμενη που έμαθα κάτι από την προηγούμενη φορά που ηττήθηκα».

 Η Μπελίντα Μπέντσιτς είναι στη δωδέκατη θέση στη μάχη για την πρόκριση στο WTA Finals με πέντε θέσεις να παραμένουν ανοικτές για το τελευταίο τουρνουά της σεζόν και η Ελβετίδα έχει στόχο να δηλώσει παρούσα για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις