fbpx

ATP Tour: Ακολουθεί το πρόγραμμα επιστροφής ο Ναδάλ

ATP Tour: Ακολουθεί το πρόγραμμα επιστροφής ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ προπονείται καλά και πλησιάζει στην επιστροφή του στη δράση φέτος σύμφωνα με το γιατρό του. Κάτοχος 22 Γκραν Σλαμ ο Ισπανός, δεν έχει δώσει ματς μετά την ήττα στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Ρότζερ Φέντερερ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ελβετού, στο πλαίσιο του Laver Cup, τον περασμένο μήνα.

 Ακόμα και κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ματς ο Ναδάλ αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους κοιλιακούς, έναν τραυματισμό που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον και να γνωρίσει την ήττα στον τέταρτο γύρο του US Open από τον Φράνσις Τιάφο. Πέρα από τον τραυματισμό, ο Ναδάλ έχει μείνει μακριά από τα κορτ καθώς πρόσφατα η σύζυγός του γέννησε το πρώτο τους παιδί.

 Με το Μάστερς του Παρισιού και το ATP Finals να πλησιάζουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο γιατρός του, Άνχελ Κοτόρο, ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του και τα νέα ήταν θετικά. «Ο Ράφα είναι μία χαρά, πολύ ευτυχισμένος που έγινε πατέρας», δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Comercio. «Προπονείται καλά και ακολουθεί το πρόγραμμα για το τέλος της σεζόν. Πιστεύω ότι το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά, το πάθος για το άθλημα, η προσπάθεια να βελτιώνεται καθημερινά και φυσικά οι ξεχωριστές ικανότητες που διαθέτει στο τένις. Είναι ένας ιστορικός παίκτης για το άθλημά μας και θα συνεχίσει να μας δίνει χαρά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις