fbpx

WTA Rankings: Ανέβηκε στην 6η θέση η Σάκκαρη πριν τη Γουαδαλαχάρα

WTA Rankings: Ανέβηκε στην 6η θέση η Σάκκαρη πριν τη Γουαδαλαχάρα

Μια θέση ανέβηκε η Μαρία Σάκκαρη στην κατάταξη της WTA, πηγαίνοντας και πάλι στην 6η θέση του πίνακα, λίγο πριν ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο Guadalajara Open.

Η Σάκκαρη, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από την προγενέστερη διοργάνωση του San Diego, έχει ακόμα τις πιθανότητες με το μέρος της, ώστε να βρεθεί στα WTA Finals του Τέξας, και η συμμετοχή θα είναι πιο σίγουρη αν πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στη Γουαδαλαχάρα.

Η άνοδος της 27χρονης Ελληνίδας οφείλεται στην αφαίρεση των 940 βαθμών στην Πάουλα Μπαντόσα, που είχε κατακτήσει το Indian Wells, το οποίο, λόγω πανδημίας, είχε πραγματοποιηθεί πέρσι τον Οκτώβριο.

Από αυτή την αφαίρεση βαθμών, ωστόσο, επωφελήθηκαν κι’ άλλες τενίστριες, όπως η Άρινα Σαμπαλένκα που ανέβηκε στο No. 4, η Τζέσικα Πεγκούλα στο No. 5 και η Κόρι Γκοφ στο No. 7.

Αξιοσημείωτη είναι, φυσικά, και η άνοδος της φιναλίστ του San Diego Open, Ντόνα Βέκιτς, που ανέβηκε από την 77η θέση, στην 47η, σε αντίθεση με την Ίγκα Σφιόντεκ, που παρέμεινε ανεπηρέαστη στην 1η θέση της κατάταξης, με 10.835 βαθμούς.

Η κατάταξης της WTA

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις