fbpx

European Open: Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Αμβέρσας ο Άντι Μάρεϊ

European Open: Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Αμβέρσας ο Άντι Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ πήρε την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του από το ευρωπαϊκό όπεν αυτής της εβδομάδας που διεξάγεται στην Αμβέρσα με στόχο να στρέψει την προσοχή του σε ένα καλό τέλος στην σεζόν σε Βασιλεία και Παρίσι.

 Ο 35χρονος Σκωτσέζος πήρε στην Αμβέρσα τον πιο πρόσφατο τίτλο στην καριέρα του, στο τουρνουά του 2018. Μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Gijon Open από τον Σεμπάστιαν Κόρντα την περασμένη εβδομάδα, είχε ως αρχικό στόχο να επιστρέψει στο Βέλγιο ωστόσο η νέα απόφαση έρχεται με ορίζοντα το αυστραλιανό όπεν του 2023.

 Ο Μάρεϊ, που είχε οριστεί να αντιμετωπίσει τον Τζάουμε Μουνάρ στην Αμβέρσα, βρίσκεται στην 46η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, 305 βαθμούς πίσω από τον κάτοχο της 32ης θέσης, τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τους πρώτους 32 στην παγκόσμια κατάταξη να έχουν αριθμημένη θέση στα ταμπλό των Γκραν Σλαμ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός πέρασε σχεδόν επτά ώρες στα κορτ της Χιχόν, που είναι τουρνουά επιπέδου ATP 250, όπως και αυτό της Αμβέρσας. Το τουρνουά κλειστού στη Βασιλεία, που αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου, είναι επιπέδου ATP 500, που σημαίνει ότι διεκδικούνται και περισσότεροι βαθμοί. Ακόμα περισσότεροι θα είναι εκεί προς προσφορά στο Παρίσι που είναι το τελευταίο Masters 1000 της σεζόν. Τελευταία φορά που ο Μάρεϊ ήταν στους πρώτους 32 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν στις αρχές του 2018.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις