fbpx

ATP Rankings: Συνεχίζει στο No. 5 ο Τσιτσιπάς καθοδόν για τη Στοκχόλμη

ATP Rankings: Συνεχίζει στο No. 5 ο Τσιτσιπάς καθοδόν για τη Στοκχόλμη

Παραμένει στην 5η θέση της ATP κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αγωνιστεί εντός της εβδομάδας στο Stockholm Open της Σουηδίας.

Ο 27χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται 225 βαθμούς πίσω από τον 4ο Ντανιίλ Μεντβέντεβ, ενώ πιο πάνω από τον Ρώσο, στην 3η θέση βρίσκεται ο Κάσπερ Ρουντ με 5.600 βαθμούς.

Στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλά κρατεί ο Ράφαελ Ναδάλ, με 5.810 βαθμούς, έχοντας μεγαλειώδης απόσταση από τον 1ο και κορυφαίο της λίστας, Κάρλος Αλκαράθ, που έχει 6.730 βαθμούς.

Δεν παρατηρήθηκαν αλλαγές και στις 2 θέσεις κάτω από τον Στέφανο, μιας και παραμένουν σ’ αυτές ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην 6η θέση και ο πρόσφατος νικητής του Astana Open, Νόβακ Τζόκοβιτς στην 7η θέση.

Αλλαγές είχαμε στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης 10αδας, με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να ανεβαίνει στην 8η θέση του πίνακα, μετά την κατάκτηση του Gijon Open, έχοντας 3.685 βαθμούς.

Στην 9η θέση έπεσε ο Τέιλορ Φριτζ, με 3.195 βαθμούς, ενώ 10ος ανέβηκε ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, που κέρδισε τον πρόσφατο τίτλο στη Φλωρεντία, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 3.155 βαθμούς.

Η ATP κατάταξη

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις