fbpx

Κοροκοζίδη-Σεμπέστοβα 0-2: Ήττα στον τελικό της Κρήτης για την Έλενα

Κοροκοζίδη-Σεμπέστοβα 0-2: Ήττα στον τελικό της Κρήτης για την Έλενα

Ηττήθηκε η Έλενα Κοροκοζίδη από την Ιβάνα Σεμπέστοβα με 2-0 σετ (6-0, 7-6(6) στον τελικό του ITF pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο 1ο σετ, η 21χρονη Τσέχα τενίστρια τα έκανε όλα τέλεια, καθώς το έκλεισε χωρίς να χάσει κάποιο game από την Κοροκοζίδη, κάνοντας μάλιστα και 3 breaκ στο ενδιάμεσο, για το 6-0.

Στο 2ο σετ, όμως, η 19χρονη Ελληνίδα βρήκε απάντηση στην “πολιορκία” της Σεμπέστοβα, και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στο σκορ όπως και στο προγενέστερο σετ, με τη μία αθλήτρια να απαντά στο break της άλλης, μέχρι και στο 5ο game.

Η Έλενα, μέχρι εκείνο το σημείο, διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα (3-2), όπου το διεύρυνε λίγο αργότερα, διεκδικώντας την ισοφάριση των σετ, ώστε να οδηγηθεί το παιχνίδι στο 3ο και καθοριστικό (4-2, 5-3).

Κάτι που βέβαια δεν το κατάφερε, μιας και η Τσέχα τενίστρια ισοφάρισε στα games (5-5), η Κοροκοζίδη πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, διασφαλίζοντας έστω το tie-break, το οποίο και ήρθε εν τέλει, γιατί η Σεμπέστοβα ισοφάρισε στο 12ο game σε 6-6.

Στο tie-break, μετά από μία “μάχη” 14 λεπτών και 56 δευτερολέπτων, η No. 3 του ταμπλό πήρε τη νίκη με 8-6, ζευγάρωσε τα κεκτημένα σετ της και πανηγύρισε τον τίτλο του επαγγελματικού ITF tour.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις