fbpx

Ιταλία: Τελικός στα διπλά για Σακελλαρίδη

Ιταλία: Τελικός στα διπλά για Σακελλαρίδη

Στον τελικό του διπλού του διεθνούς τουρνουά ITF Pro της Ιταλίας προκρίθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που μαζί με την Τζέσι Άνεϊ νίκησαν με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τις Μαρτίνα Κολμένια και Ορόρα Ζαντεντέσκι.

Στον 1ο σετ, μέχρι και το 2ο game όλα ήταν ισορροπημένα στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να ναι ισόπαλες (1-1).

Για να αναλάβουν δράση Σακελλαρίδη και Άνεϊ, που με ένα σερί 3 κερδισμένων games, αλλά και κάνοντας break στο ενδιάμεσο, εκτόξευσαν τη διαφορά, και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ (4-1).

Ακολούθησε η άμεση απάντηση των Ιταλίδων στο 6ο game (4-2), οι οποίες, όμως, δεν απέτρεψαν την απώλεια του σετ, καθώς η ομάδα της Σαπφούς κατέκτησε τα τελευταία 2 games, με νέο break στο 8ο, για να διαμορφωθεί το 6-2, και το 1-0 στα σετ.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, Κολμένια και Ζαντεντέσκι ξεκίνησαν ελαφρώς πιο δυνατά στο κορτ, διατηρώντας μέχρι και το 6ο game ένα ισχνό προβάδισμα (4-2), έχοντας και 3 break στο ενδιάμεσο.

Για να ακολουθήσει η απόλυτη ανατροπή σκηνικού, με τις Σαπφώ και Τζέσι να πραγματοποιούν ένα ασύλληπτο σερί με 4 κερδισμένα games, παίρνοντας πίσω όλα τα break των αντιπάλων τους, αλλά και κερδίζοντας τον ημιτελικό στον “ξαφνικό θάνατο”, στο 10ο game του σετ, με 6-4.

Έτσι, οι δύο νεαρές αθλήτριες, και No.3 του ταμπλό, πήραν την πρόκριση για τον τελικό της Ιταλίας, στον οποίο θα βρουν στην άλλη μεριά του φιλέ τις Αντζέλια Μορατέλι και Καμίλα Ροσαλέτο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις