fbpx

Guadalajara Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Guadalajara Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το San Diego Open, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί με ένα άγχος… παραπάνω στο επερχόμενο Guadalajara Open, καθώς ακόμα είναι υπό αμφισβήτηση η παρουσία της στο WTA Finals του Τέξας.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση WTA Race, κάτι που δεν της αρκεί για να πάρει την πρόκριση, μιας και από τη 9η θέση και μετά παίρνουν οι αθλήτριες τις προκρίσεις για το Φορτ Γουόρθ.

Η No. 7 του ταμπλό απέχει μόλις 69 βαθμούς από τη 9η θέση και την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Μαρία θα πρέπει να προχωρήσει τουλάχιστον 1 γύρο παραπάνω από ότι η Ρωσίδα, ώστε να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της να την προσπεράσει στην κατάταξη.

Στην κλήρωση του Σαββάτου για το Guadalajara Open, η Μαρία είδε να διασταυρώνεται με δύσκολες αντιπάλους, από τον 2ο γύρο και μετά, κάτι που κάνει το έργο της ακόμα πιο δύσκολο.

Στον 2ο γύρο, η Σάκκαρη περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ΣάσνοβιτςΚόστιγιουκ, ενώ αν καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, στον 3ο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη Ντανιέλλε Κόλλινς, που πλησιάζει αρκετά την Ελληνίδα στο WTA Race, λόγω της καλής πορείας της στο San Diego Open.

Αν και εκεί η 27χρονη Ελληνίδα ανταπεξέλθει και προκριθεί, τότε στους “8” πιθανότατα θα κληθεί να αντιμετωπίσει σ΄ έναν “τελικό” την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, αγώνας που ίσως κρίνει και το Top-9 για το WTA Finals.

Τώρα στα ημιτελικά, η πιο πιθανή περίπτωση για την Μαρία είναι να διασταυρωθεί με την Τζέσικα Πέγκουλα, ενώ για τον τελικό της διοργάνωσης η πιο πιθανή περίπτωση διασταύρωσης είναι με την Πάουλα Μπαντόσα, που βρίσκεται στην 11η θέση της WTA Race και θέλει μια μεγάλη πορεία στη Γουαδαλαχάρα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο WTA Finals.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:

1R: BYE Πρόκριση
2R: Σάνσκοβιτς-Κόστιγιουκ
3R: Κόλλινς
QF: Κουντερμέτοβα
SF: Πέγκουλα
F: Μπαντόσα

Πιθανοί προημιτελικοί:

Πάουλα Μπαντόσα-Κόκο Γκοφ
Τζέσικα Πέγκουλα-Μπελίντα Μπέντσιτς
Βερόνικα Κουντερμέτοβα-Μαρία Σάκκαρη
Ντάρια Κασατκίνα-Αρίνα Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις