fbpx

San Diego Open, Σφιόντεκ-Γκοφ 2-0: Με «περίπατο» στον ημιτελικό η Πολωνή

San Diego Open, Σφιόντεκ-Γκοφ 2-0: Με «περίπατο» στον ημιτελικό η Πολωνή

Εύκολη δουλειά είχε η Ίγκα Σφιόντεκ απέναντι στην Κόκο Γκοφ στην προημιτελική φάση του San Diego Open, κερδίζοντάς την με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η 21χρονη Πολωνή τενίστρια θριάμβευσε επί της αντιπάλου της, καθώς δεν τις χάρισε ούτε game, κατακτώντας το καθαρά, πραγματοποιώντας δε και 3 break, στο 1ο, στο 3ο και στο 5ο game, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το 2ο σετ, με την No. 1 του ταμπλό να προηγείται με 2 game της 18χρονης Αμερικανίδας (2-0), που βρήκε το σθένος να πάρει το 1ο της game, ώστε να μειώσει τη διαφορά (2-1).

Σ’ αυτό το σημείο κατάφερε η No. 8 της παγκόσμιας κατάταξης να “φρενάρει” την Σφιόντεκ, κρατώντας τη διαφορά στο game, και διατηρώντας παράλληλα τις όποιες ελπίδες είχε για ανατροπή (3-2, 4-3).

Στο 8ο game, όμως, η Πολωνή κατάφερε να ξεφύγει εκ νέου, κατακτώντας το χωρίς να χάσει πόντο, για να κλειδώσει την επικράτησή της στο 9ο game, κάνοντας και break, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση της στην 4αδα του τουρνουά.

Εκεί, θα βρει στο δρόμο της την Αμερικανίδα, και No. 6 του ταμπλό, Τζέσικα Πέγκουλα, που με τη σειρά της έχει αποκλείσει την Μάντισον Κίς στην ίδια φάση με 2-0 σετ (6-4, 7-5)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις