fbpx

San Diego Open, Κόλλινς-Μπαντόσα 2-0: Ψυχωμένη πρόκριση στους “4” για την Αμερικανίδα

San Diego Open, Κόλλινς-Μπαντόσα 2-0: Ψυχωμένη πρόκριση στους “4” για την Αμερικανίδα

Τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του San Diego Open εξασφάλισε η Ντανιέλλε Κόλλινς, επικρατώντας στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης με 2-0 σετ (7-6(5), 6-4) της Πάουλα Μπαντόσα.

Στο 1ο σετ, η 28χρονη Αμερικανίδα έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ αρχικώς με 2 games (2-0).

Η 24χρονη Ισπανίδα αντίπαλός της μείωσε τη διαφορά, παίρνοντας πίσω και το αρχικό break που δέχθηκε, αλλά η Κόλλινς κατάφερε να “ξεφύγει” εκ νέου, μεγαλώνοντας τη διαφορά στα 3 games (4-1).

Σ’ εκείνο το σημείο ξεκίνησε την αντεπίθεση της η Μπαντόσα, που πρώτα μείωσε στο 1 game τη διαφορά (4-3), και παρά την απώλεια του 8ου game (5-3), έκανε ένα κομβικό σερί στα επόμενα 3, χαρίζοντας μάλιστα μόνο 3 πόντους στην No. 19 του ταμπλό (6-5).

Η Κόλλινς κατάφερε να πάρει το καθοριστικό 12ο game ώστε να στείλει το σετ στο tie-break, για να το κερδίσει εκεί δύσκολα με 7-5, μετά από 9 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, μέχρι και το 6ο game η αναμέτρηση εξακολουθούσε να’ ναι ντέρμπι, έχοντας μέχρι τότε 3 εναλλαγές στο προβάδισμα (3-3).

Για να ακολουθήσει ένα ακόμα καθοριστικό και μικρό σερί της Κόλλινς, που στο 7ο και 8ο game χάρισε μόλις 2 πόντους στην No. 4 του ranking, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη (5-3).

Η Μπαντόσα μείωσε σε 5-4, αλλά δεν απέτρεψε τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωσης, καθώς μετά από ένα hold διάρκειας 6 λεπτών και 23 δευτερολέπτων, έχασε το 10 game με 6-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις