fbpx

Νικ Κύργιος: «Να πάω στις Μπαχάμες και να μην κάνω τίποτα»

Νικ Κύργιος: «Να πάω στις Μπαχάμες και να μην κάνω τίποτα»

Ο Νικ Κύργιος δημιούργησε νέες αμφιβολίες αναφορικά με το μέλλον του αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να πλησιάζει η στιγμή της αποχώρησης καθώς είπε ότι πιθανότατα δεν θα παίζει μετά τα 30 του.

 Ο 27χρονος Αυστραλός προκάλεσε εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων που άρχισε στο Instagram. Ο Κύργιος έγραψε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα των social media επιτρέποντας στα 3,3 εκατομμύρια που τον ακολουθούν να του απευθύνουν ερωτήσεις, γράφοντας: «Κάντε το ενδιαφέρον, διασκεδάστε με και θα σας διασκεδάσω κι εγώ».

 Ένας από τους followers τον ρώτησε αν πιστεύει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μετά τα τριακοστά του γενέθλια με τον ίδιο να απαντά: «Ειλικρινά, μάλλον όχι. Θέλω να είμαι ικανός να μην με απασχολεί τίποτα, να είμαι στο σπίτι μου στις Μπαχάμες και απλά να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα».

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύργιος δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του. Για την ακρίβεια, μόλις τον περασμένο μήνα μίλησε για το τέλος του ταξιδιού του στο τένις, κατά τη διάρκεια του US Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις