fbpx

Monastir Open, Μλαντένοβιτς-Παπαμιχαήλ 2-0: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά η Δέσποινα

Monastir Open, Μλαντένοβιτς-Παπαμιχαήλ 2-0: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά η Δέσποινα

Ηττήθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαρίων, στο Μοναστίρ της Τυνησίας, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Στο 1ο σετ, η 29χρονη Γαλλίδα τενίστρια μπήκε πιο δυνατά στο κορτ, αποκτώντας προβάδισμα με 3 games, κάνοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Μείωσε η Παπαμιχαήλ στα επόμενα 2, παίρνοντας και πίσω το break (3-2), αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, δεχόμενη νέο σερί, με την Μλαντένοβιτς να κλείνει έυκολα το σετ στο 6-2.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, η 29χρονη Ελληνίδα πατούσε πολύ καλύτερα, και ήταν η δική της σειρά να πάρει προβάδισμα, θέλοντας να πάει το παιχνίδι στο 3ο σετ (2-0).

Η No. 136 της παγκόσμιας κατάταξης βρήκε απάντηση, μειώνοντας προσωρινά τη διαφορά (2-1), αλλά η Δέσποινα έκανε ξανά ένα σύντομο σερί, διπλασίασε τα break της, και απέκτησε μια ασφαλή διαφορά, που δυστυχώς έχασε στην πορεία (4-1).

Η Μλαντένοβιτς έκανε μία απίστευτη επιστροφή στην αναμέτρηση, παίρνοντας πίσω τα break της No. 150 του ταμπλό, αλλά και κατακτώντας το κρίσιμο 7ο game με ένα hold διάρκειας 11 λεπτών και 36 δευτερολέπτων (4-4).

Και με τη ψυχολογία με το μέρος της, δε δυσκολεύτηκε να κατακτήσει, τόσο το 9ο, όσο και το 10ο game, για να κλείσει το σετ στο 6-4, ολοκληρώνοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή σκηνικού, για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις