fbpx

Gijon Open, Ρούμπλεφ-Τιμ 2-0: Στον τελικό του Χιχόν ο Ρώσος (vid)

Gijon Open, Ρούμπλεφ-Τιμ 2-0: Στον τελικό του Χιχόν ο Ρώσος (vid)

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Gijon Open για τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που επικράτησε στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Ντόμινικ Τιμ με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Στο 1ο σετ, τα πρώτα 2 games μοιράστηκαν στους 2 τενίστες (1-1), με τον 24χρονο Ρώσο στη συνέχεια να αποκτά προβάδισμα ασφαλείας, κάνοντας και break στο ενδιάμεσο (4-1).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια και μετά το 7ο game (5-2), για να μειώσε ο Τιμ, παίρνοντας πίσω το break του αντιπάλου του και να έρθει σε απόσταση βολής από την ισοφάριση (5-4).

Αντί αυτού, ο Ρούμπλεφ μπήκε πιο δυνατά στο 10ο game και έκλεισε το σετ, μετά από ένα νέο break, στο 6-4.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες μέχρι και το 8ο game, με τα ισόπαλα σκορ να διαδέχονται το ένα με το άλλο (4-4).

Για να ξεχωρίσει και πάλι στο τέλος ο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης, που επικράτησε στις λεπτομέρειες στα τελευταία 2 games του Αυστριακού τενίστρα, για να κλείσει με το ίδιο σκορ και αυτό το σετ, και να πάρει τη νίκη.

Στον τελικό της Χιχόν θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Κόρντα (No. 47 του ταμπλό) και Άρθουρ Ρίντερκνες (No. 56 του ταμπλό), την Κυριακή 16/10.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις