fbpx

Λευκωσία U16, Μεσσής-Αλεξαντρέσκου 2-1: Νταμπλ τίτλων για τον Ανδρέα

Λευκωσία U16, Μεσσής-Αλεξαντρέσκου 2-1: Νταμπλ τίτλων για τον Ανδρέα

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο διπλό, με παρτενέρ του τον σημερινό του αντίπαλο, Γιανίκ Τεοντόρ Αλεξαντρέσκου, ο Ανδρέας Μεσσής κατέκτησε και τον τίτλο στους μονούς αγώνες του Διεθνούς τουρνουά U16 (Κατηγορίας 3), που διεξάγεται στη Λευκωσία, το χρονικό διάστημα 08-16/10.

Ο 14χρονος Έλληνας τενίστας, επικράτησε με 2-1 στα σετ του Ρουμάνο συμπαίκτη και αντιπάλου του (6-2, 2-6, 6-4), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του προσπάθειες στην Κύπρο.

Καθώς δύο μέρες πριν, “μαχόμενος” από την ίδια πλευρά του κορτ με τον Αλεξαντρέσκου, κέρδισαν στον τελικό του διπλού τους Κύπριους Μάριο Πραστίτη και Νικήτα Σκλεαρένκο με 2-0 σετ (6-1, 6-4), και έτσι πέτυχε ένα ιστορικό νταμπλ κατακτήσεων.

Στο δρόμο τους προς τον τελικό του διπλού, Μεσσής και Αλεξαντρέσκου κέρδισαν αρχικά τους επίσης Κύπριους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Αλέκο Τίμινι με 2-0 σετ (6-3, 6-3), στη συνέχεια επικράτησαν του Ρουμάνου Μινέα Πέτρου Στάντσιου και του Βέλγου Λούκας Τζίμας με 2-0 σετ (6-3, 6-4), και στους “4” πέρασαν το εμπόδιο των Ούγγρων Κόνορ Μπαλέζα και Μπόντοντ Νάγκι με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις