fbpx

San Diego Open, Σφιόντεκ-Ζενγκ 2-1: Στα προημιτελικά η Νο. 1 κόσμου (vid)

San Diego Open, Σφιόντεκ-Ζενγκ 2-1: Στα προημιτελικά η Νο. 1 κόσμου (vid)

Σε ένα ματς με αρκετή καθυστέρηση στην έναρξή του εξαιτίας βροχής, η Ίγκα Σφιόντεκ πήρε τη νίκη στα τρία σετ απέναντι στην Κινέζα Κινβέν Ζενγκ, με τη lucky looser στο Σαν Ντιέγκο Όπεν να καταφέρνει για δεύτερη φορά στην σεζόν να στείλει ένα ματς σε τρίτο σετ απέναντι στη νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σφιόντεκ πήρε το πρώτο σετ με 6-4 στα γκέιμ με την Κινέζα, νούμερο 28 να απαντά στο δεύτερο με το ίδιο σκορ. Η εικόνα ή6ταν εντελώς διαφορετική στο τρίτο και τελευταίο σετ με την 21χρονη Πολωνή να το κάνει δικό της και να εξασφαλίζει την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την προηγούμενη φορά που οι δύο παίκτριες αναμετρήθηκαν ήταν στο γύρο των 16 του Ρολάν Γκαρός με την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου να παίρνει κι εκεί τη νίκη στα τρία σετ καθώς έχασε το πρώτο σετ με 7-5 στο τάι μπρέικ αλλά πήρε τα επόμενα δύο με 6-2 και 6-0 στα γκέιμ. Επόμενη αντίπαλός της η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, νούμερο 6 του ταμπλό, η οποία νίκησε επίσης στα 3 σετ (6/4, 4/6, 6/3) την Μπιάνκα Αντρεέσκου από τον Καναδά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις