fbpx

Gijon Open, Τιμ-Σερούντολο 2-0: Στα ημιτελικά ο Αυστριακός

Gijon Open, Τιμ-Σερούντολο 2-0: Στα ημιτελικά ο Αυστριακός

Ο Ντόμινικ Τιμ επικράτησε στα δύο σετ, με 6-4 και 6-3 στα γκέιμ του Φρανσίσκο Σερούντολο και πέρασε στα ημιτελικά του Χιχόν όπεν που διεξάγεται για πρώτη φορά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην σεζόν που ο Αυστριακός φτάνει τόσο ψηλά σε τουρνουά επιπέδου ATP Tour, μετά την παρουσία του στα ημιτελικά του Γκστααντ τον περασμένο Ιούλιο.

Εδώ και πολλούς μήνες ο Ντόμινικ Τιμ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό ενώ η παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά σε σκληρό κορτ θα είναι η πρώτη του στην συγκεκριμένη επιφάνεια από το Μάστερς του Λονδίνου το 2020. Ο Αυστριακός έχει ήδη εξασφαλίσει άνοδο 33 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη και την προσεχή Δευτέρα θα είναι τουλάχιστον στην 132 ενώ μπορεί να επιστρέψει και στους πρώτους εκατό αν φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίπαλος του Αυστριακού στα ημιτελικά θα είναι ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ καθώς ο νούμερο ένα του ταμπλό πέρασε στα δύο σετ (7/5, 6/3) το εμπόδιο του Αμερικανού Τόμι Πολ, νούμερο πέντε του ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις