fbpx

Gijon Open, Μάρεϊ-Κατσίν 2-1: Νίκη στο tie-break και στους «8» ο Βρετανός (vids)

Gijon Open, Μάρεϊ-Κατσίν 2-1: Νίκη στο tie-break και στους «8» ο Βρετανός (vids)

Τρομερή ανατροπή και νίκη για τον Άντι Μάρεϊ επί του Πέδρο Κατσίν με 2-1 στα σετ (2-6, 7-5, 7-6(3), παίρνοντας έτσι την πρόκριση στη φάση των «8» του νεοσύστατου Gijon Open.

Στο 1ο σετ, o 27χρονος Αργεντίνος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αποκτώντας αρχικά διαφορά με 2 games (2-0), και μετέπειτα με 4 games (5-1), θέτοντας τις βάσεις της κατάκτησης του σετ.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο 35χρονος Βρετανός ήταν να μειώσει σε 5-2, αλλά ήταν εύκολη υπόθεση και το 8ο game για τον αντίπαλό του, ώστε να κλείσει το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ, οι ισορροπίες επανήλθαν μεταξύ των 2 αθλητών, με τις ισοπαλίες στο σκορ να διαδέχεται η μία την άλλη, μέχρι και το 10ο game (5-5).

Μέχρι που ο Μάρεϊ αποφάσισε να στείλει το παιχνίδι σε 3ο σετ, κατακτώντας το 11ο και το 12ο game, κάνοντας και break, για την ισοφάριση στα σετ σε 1-1.

Στην τελευταία στροφή του αγώνα, είχαμε συνεχόμενες εναλλαγές στο προβάδισμα, με τον “χορό” να ξεκινά ο Αργεντίνος, και No. 61 του ταμπλό, παίρνοντας το 1ο game.

Ακολούθησε ο Άγγλος, και No. 48 της ATP κατάταξης, κάνοντας το 2-1, για να γυρίσει πάλι το ματς ο Κατσίν (3-2).

Η ανατροπή στην ανατροπή συνεχίστηκε από τον Μάρεϊ, για να διαμορφωθεί το 4-3 υπέρ του, διατήρησε το προβάδισμα, τόσο στο 9ο game (5-4), όσο και στο 11ο (6-5), για να ισοφαριστεί και να οδηγηθεί το “θρίλερ” σε tie-break.

Εκεί, σε μία “μάχη” 9 λεπτών και 7 δευτερολέπτων, ο Μάρεϊ πήρε τη νίκη με 7-3, για να ολοκληρώσει το come back και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στους «8» θα βρει στο δρόμο του τον έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και Σεμπάστιαν Κόρντα, και αυτός θα είναι ο 4ος ΑΤΡ προημιτελικός στον οποίο θα αγωνιστεί φέτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις