fbpx

Gijon Open: Ανατροπή… δια πυρός και σιδήρου για Τιμ! (vid)

Gijon Open: Ανατροπή… δια πυρός και σιδήρου για Τιμ! (vid)

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Gijon Open πήρε με περιπετειώδη τρόπο ο Ντόμινικ Τιμ. Ο Αυστριακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον Μάρκος Τζιρόν, εν τέλει επικράτησε με 3-6, 6-4, 6-0 και θα βρίσκεται στην τελική οκτάδα ενός τουρνουά για τέταρτη φορά φέτος.

Στο πρώτο σετ ο Αμερικανός προηγήθηκε με 2-0, ο Τιμ το ανέτρεψε και με δύο σερί μπρέικ βρέθηκε στο 3-2, όμως ο Τζιρόν έσπασε και εκείνος για δεύτερη φορά το αντίπαλος σερβίς, κάνοντας το 3-3. Έκτοτε, ο πρώην Νο3 στον κόσμο Αυστριακός έδειξε αδυναμία στο σερβίς του και με ένα νέο μπρέικ ο Τζιρόν έφτασε στο 6-3.

Στο δεύτερο μέρος ο Τιμ έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο και τελικά βρήκε έπειτα από μερικά… μαραθώνια γκέιμ το μπρέικ για να προηγηθεί με 4-2 στο δεύτερο σετ. Ο Τζιρόν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 4-4, αλλά με ένα νέο μπρέικ ο 29χρονος Αυστριακός έκλεισε το σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ, παρά το τελικό 6-0, στην πράξη η εικόνα ήταν πολύ πιο ισορροπημένη. Ο Τζιρόν εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστικός σε ένα παιχνίδι γεμάτο με μεγάλα ράλι, δίχως όμως να βρει τις απαραίτητες λύσεις κόντρα στο πολύ καλό μπάκχαντ του Τιμ και χωρίς να μπορέσει να φτάσει σε μπρέικ πόιντ, χάνοντας έτσι μοιραία το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε έπειτα από 2 ώρες και 27 λεπτά και στα προημιτελικά ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Φρανσίσκο Σερούνδολο με τον Μανουέλ Γκινάρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις