fbpx

«Διαζύγιο» Ραντουκάνου – Τουρσούνοφ

«Διαζύγιο» Ραντουκάνου – Τουρσούνοφ

Η Έμμα Ραντουκάνου φέρεται να έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή Ντμίτρι Τουρσούνοφ και να δουλεύει πλέον με τον πρώην γυμναστή του Άντι Μάρεϊ, Τζεζ Γκριν.

 Πρώην νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη την εποχή που ήταν παίκτης, ο Τουρσούνοφ μπήκε στο προπονητικό επιτελείο της Ραντουκάνου νωρίτερα φέτος και δούλεψε μαζί της στο US Open όπου η Βρετανίδα που πήγε ως κάτοχος του τίτλου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Οι δύο τους ήταν μαζί και νωρίτερα αυτό το μήνα στο Ostrava Open της Τσεχίας.

 Πολλά δημοσιεύματα, μεταξύ αυτών και των Times, αναφέρουν ότι ο Τουρσούνοφ άφησε τη θέση του για να αναλάβει κάποια άλλη παίκτρια, το όνομά της οποίας δεν έγινε γνωστό, με τις ανακοινώσεις ίσως να έρχονται και από την επόμενη εβδομάδα.

 Ο Τζεζ Γκριν, ο οποίος ήταν με τον Άντι Μάρεϊ από το 2007 έως το 2014 έχει επίσης συνεργαστεί με τον Σάσα Ζβέρεφ και τον Ντόμινικ Τιμ. Ο Τουρσούνοφ, από την άλλη, είναι ο τέταρτος προπονητής που αποχωρεί από το επιτελείο της Ραντουκάνου τους τελευταίους 16 μήνες μετά τους Νάιτζελ Σίαρς, Άντριου Ρίτσαρντσον και Τόρμπεν Μπελτζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις