fbpx

Bill Jean King Finals: Παρούσα η Ραντουκάνου

Bill Jean King Finals: Παρούσα η Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου θα είναι στην αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας για τους τελικούς του Μπίλι Τζινγκ Κινγκ Καπ παρά τις αμφιβολίες για τη φυσική της κατάσταση. Η Ραντουκάνου αποσύρθηκε από το Transylvania Open εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό και δεν θα πάρει μέρος σε άλλα τουρνουά σε ατομικό επίπεδο φέτος.

 Παρά το πρόβλημά της η Ραντουκάνου θα βρεθεί μαζί με τις Χάριετ Νταρτ, Χέδερ Γουότσον και Κέιτι Μπόλτερ στη Γλασκόβη για το BJK Finals με τη Μεγάλη Βρετανία να παίρνει την πρόκριση ως οικοδέσποινα και το τουρνουά να διεξάγεται το διάστημα 8 με 13 Νοεμβρίου.

 «Το ντεμπούτο μου με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ήταν μία ξεχωριστή στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε η Ραντουκάνου. «Όταν μπαίνω στο κορτ και βλέπω όλες αυτές τις σημαίες, όταν όλη σου η ομάδα σε υποστηρίζει είναι ένα μοναδικό γεγονός και πραγματικά ανυπομονώ να το ζήσω ξανά».

 Η Μεγάλη Βρετανία με αρχηγό την Αν Κεοταβόνγκ, έχασε το καθοριστικό ματς απέναντι στην Τσεχία τον Απρίλιο ωστόσο θα εμφανιστεί στη Γλασκόβη καθώς θα είναι η διοργανώτρια. Το τουρνουά αποτελείται από τέσσερις ομίλους των τριών ομάδων με τη Μεγάλη Βρετανία να αντιμετωπίζει την Ισπανία και το Καζακστάν με την πρώτη του κάθε ομίλου να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις