fbpx

ATP Tour: Στα προημιτελικά της Φλωρεντίας ο Ίμερ

ATP Tour: Στα προημιτελικά της Φλωρεντίας ο Ίμερ

Ο Μίκαελ Ίμερ πήρε τη νίκη στα τρία σετ απέναντι στον Άσλαν Καράτσεφ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά τένις που διεξάγεται στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του ματς μεταξύ του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι, νούμερο δύο του ταμπλό, με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα.

 Ο Σουηδός, που άρχισε από τα προκριματικά πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1 στα γκέιμ ωστόσο ο Ρώσος, νούμερο πέντε του ταμπλό και νούμερο 39 στον κόσμο, με τον Ίμερ να είναι στη θέση 99, επικράτησε στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ με 8-6 επαναφέροντας την ισορροπία. Ο Ίμερ έπιασε την απόδοση του πρώτου σετ και παίρνοντας το τρίτο με 6-1 εξασφάλισε την πρόκριση.

Σε άλλα ματς, ο Μακένζι ΜακΝτόναλντ επικράτησε στον αμερικανικό «εμφύλιο» του Τζένσον Μπρούκσμπι, επίσης στα τρία σετ, 6/4, 4/6, 6/1, σε αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο. Σε άλλο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, ο Αμερικανός Τζέι Τζέι Γουλφ νίκησε τον συμπατριώτη του, Μαξίμ Κρεσί, στα δύο σετ με 6/3 6/4 στα γκέιμ και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής από το ματς του Καζάκου Αλεξάντερ Μπούμπλικ με τον Γάλλο Κορεντάν Μουτέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις