fbpx

AUS Open: Αντιδρά στο ενδεχόμενο παρουσίας του Τζόκοβιτς η Άντριους

AUS Open: Αντιδρά στο ενδεχόμενο παρουσίας του Τζόκοβιτς η Άντριους

Ως ένα χαστούκι στο πρόσωπο σε εκείνους που έκαναν το σωστό στην Αυστραλία, χαρακτήρισε το ενδεχόμενο παρουσίας του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό όπεν του 2023 η «σκιώδης» υπουργός εσωτερικών της χώρας, Κάρεν Άντριους.

Ο Τζόκοβιτς είδε τη βίζα του να ακυρώνεται και να γνωρίζει άμεση απέλαση πριν το φετινό τουρνουά καθώς είναι ανεμβολίαστος. Συνήθως, υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία του στην Αυστραλία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Σέρβος, ο οποίος έχει πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο σε εννέα περιπτώσεις, έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Μέλμπουρν Παρκ τη νέα χρονιά με το τουρνουά να διεξάγεται το διάστημα 16 με 29 Ιανουαρίου.

 “Θα ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο για εκείνους στην Αυστραλία που έκαναν το σωστό…αν ξαφνικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάρει την άδεια να επιστρέψει στη χώρα, απλά επειδή είναι ένας κορυφαίος αθλητής του τένις με πολλά εκατομμύρια δολάρια“, είπε η Άντριους στο ABC Radio της Μελβούρνης. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξει η απόφαση επειδή κάποιος έχει πολλά χρήματα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ένας διαφορετικός νόμος για όλους τους άλλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις